Ny leverandør – Tecan mikropladelæsere og vaskere

Holm & Halby har skiftet leverandør på området for mikropladelæsere og mikropladevaskere. Vi har med virkning fra 1. september indgået aftale med Tecan Nordic om salg og service af Tecans mikropladelæsere og -vaskere i Danmark.

Multimode microplate readers – microplate washers
Tecan har et bredt program i høj kvalitet som allerede står på mange danske laboratorier – det giver dig stor mulighed for at vælge den rigtige løsning til netop din applikation. Vores produktspecialister er de samme som solgte BioTeks produkter – de er nu bare endnu mere erfarne og i stand til at yde endnu bedre rådgivning når du skal vælge den rigtige løsning til netop din applikation.
Læs mere her http://www.holm-halby.dk/tecan

Service
Aftalen betyder også at uanset hvor du tidligere har købt – eller fået service på – Tecans mikropladelæsere skal du fremadrettet henvende dig til Holm & Halby for rådgivning, support og service. Dette gælder dog ikke ved køb og service af robotter – her skal du forsat henvende dig til Tecan Nordic direkte.
Vores teknikere er alle uddannede hos vores leverandører. Det giver dig sikkerhed for korrekte resultater – og lang levetid for dit instrument.

Hvad med service på BioTek Instruments?
Vi servicerer stadig Bioteks produkter fuldt ud. Vi har fuld adgang til alle reservedele og har uddannelse i service på alle Bioteks nuværende produkter – så vi kan fremadrettet stadig servicere dit BioTek udstyr uanset hvor og hvornår du har købt det.

Kontakt
Ønsker du at vide mere om Tecan – eller mikropladelæsere og mikropladevaskere er du velkommen til at kontakte vores produktspecialist Aske Beck Rasmussen ar@holm-halby.dk – eller læse mere på vores hjemmeside http://www.holm-halby.dk/tecan