NYHED: Få en sms så snart der opstår en lækage i dit opsamlingskar

SpillGuard connect

Den innovative SpillGuard® connect giver dig besked med det samme

Farlige væsker kan ofte frigive sundhedsfarlige dampe og røg – og derfor skal du hurtigt kunne reagere, hvis der opstår en lækage, selvom dit opsamlingskar har grebet væsken. Men ved at lægge den nye SpillGuard® connect i dit opsamlingskar eller bundkar i dit skab, kan du få besked med det samme, så snart lækagedetektorens hylster kommer i kontakt med væsken.

 

 SpillGuardBliv advaret på sms, mail og på stedet – med det samme

Kommer SpillGuard® connect i kontakt med væsken, udløser den straks en høj alarm og visuelle blink på stedet, så dine kollegaer i nærheden kan reagere med det samme. Og samtidig kan du indstille, hvem der skal modtage en mail og/eller sms i tilfælde af en lækage. Du kan endda vælge flere modtagere på samme tid, og så kan du overvåge alle dine SpillGuard® via én app.

 

Få dine opsamlingskar overvåget for lækager 24/7 – uden afbrydelser

Med kun ét tryk på en knap er SpillGuard® connect tændt, og så giver den dig en 24/7 overvågning af lækager. På den måde kan du stadig reagere i tide uden for arbejdstiden. SpillGuard® er nemlig selvforsynende, kræver hverken lokalt internet eller gateway, og så har den en ubegrænset rækkevidde, så den altid vil kunne give dig besked. Opladning skal du heller ikke bekymre dig om, for den har en batterilevetid på op til 5 år.

 

Hvilke væsker passer Spillguard connect til?

Du kan bruge SpillGuard® connect til alle almindelige farlige flydende stoffer og væsker og i alle slags opsamlingskar – uanset om det der fremstillet af plastik, stål eller rustfrit stål. Selv i ATEX zone 0. Du kan tjekke, om den er testet til dine væsker i bestandighedslisten.