Nyhed: Renrums Update ’23

Holm & Halby afholder i marts en spændende dag med foredrag om emner, der er oppe i tiden – når man arbejder i renrum.

Kravene til produkterne der bruges i renrum ændres konstant, derfor afholder vi fremover et årligt “Renrums Update” seminar, hvor vi inviterede eksperter ind som giver deres bud på håndtering af opgaverne.

Nyhed: Renrums Update 2023

Nyhed: Renrums Update 2023

Dato: onsdag d. 22. marts i Holm & Halbys lokaler i Brøndby – tilmeld dig her
Dato: torsdag d. 23. marts på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus – tilmeld dig her

Vi starter dagen kl. 8:30 med en let morgenmad og vil derefter gå direkte til vores fire dygtige og inspirerende foredragsholdere, der holder foredrag frem til kl. 14:30, vi byder i løbet af dagen på dejlig frokost, te/kaffe og kage.

De fire spændende emner er:

  • Vi får besøg af Annex 1 eksperten Gordon Farquharson, som vil gennemgå de seneste ændringer i Annex 1, relateret til test af renrum og principperne i kontaminations kontrol
  • Fra Contec får vi besøg af Jon Cerasale der taler om “Disinfectants for Cleanrooms” – Regulatory Implications – med udgangspunkt i relevant ny Annex 1 og i EU’s ”Biocidal Products Regulation” (BPR)
  • Vi får besøg af Kim Huneck fra Ansell der er producent af handsker. Her er emnet valg af den rigtige handske. Det er nemlig ikke uden betydning hvilken handske du vælger når du f.eks. skal arbejde i sterile miljøer. Her vil vi bl.a. komme ind på hvilke handsker der skal vælges hvis man skal undgå partikler
  • En spændende nyhed er rengøring med robotter – Bo Thrane fra den danske producent Blue Ocean Robotics vil fortælle hvad UV robotter kan gøre for rengøringen på sygehuse og i den pharmaceutiske industri. Robotterne kører allerede på mange installationer i hele verdenen, og Bo deler ud af de mange erfaringer man har gjort sig.

Vil du vide mere om Renrums Update 2023 er du velkommen til at kontakte Hanne Søhus på e-mail: hsc@holm-halby.dk
tlf.: 4326 9446

Tilmeld dig Renrums Update 2023 her