NYHED: Seminarprogram 2019

seminarplan.dk finder du alle Holm & Halbys planlagte seminarer. Tjek allerede nu hvad vi har i programmet for 1. halvår i 2019 – hvor vi har bl.a. et helt nyt ELISA kursus der giver et teoretisk grundlag for arbejdet med ELISA og andre mikropladeteknikker.

Seminarer er en vigtig del af Holm & Halbys rådgiverprofil, og vi er gode til at dele ud af vores viden – evalueringerne viser at 95 % af vores kursister giver topkarakter til vores seminarer.

Gå på opdagelse i 1. halvårs seminar program og find det seminar der giver dig opdateret viden på netop dit fagområde og tilmeld dig via vores hjemmeside seminarplan.dk – husk at vi løbende opdaterer vores seminar hjemmeside.

KONTAKT
Finder du ikke et seminar som passer dig, har vi mulighed for at hjælpe dig. Kontakt os så hjælper vi din virksomhed med at tilrettelægge et seminar som passer netop jer, vi afholder også gerne kurset hos din virksomhed, hvor vi har mulighed for at tage udgangspunkt i netop dit instrument.

Såfremt du har spørgsmål til vores kurser, er du altid velkommen til at kontakte salgs koordinator Karina Back på tlf.: 4326 9421 eller email: kb@holm-halby.dk