Omgående levering af frysere til dine Corona opgaver

Hos Holm & Halby er Team ColdStorage specialiseret inden for køleskabe og frysere fra -20°C og helt ned til -150°C samt racks og temperaturovervågning. Vi er kendt som landets største leverandør på området, ligesom vi ubetinget er de stærkeste til service og support på frysere. Og der har været travlt i teamet i år – for vi har leveret mange -86°C frysere til Corona opgaver – bl.a. til opbevaring af test og prøver, og senest også opbevaring af vacciner.

Levering med Den Transsibiriske Jernbane
Det har over året medført en perlerække af containerskibe med frysere til Danmark – og senest i november, da en meget stor sending krævede ekstra hurtig levering, måtte vi ty til Den Transsibiriske Jernbane for at sikre en leverance i indeværende år (2020) på en sending special frysere fra Kina. Vejrforholdene igennem Sibirien var gode, derfor ankom sendingen allerede i uge 51 – i god behold.

Arctiko – et dansk eventyr
Holm & Halby er eneforhandler af frysere fra danske Arctiko, som oplever lidt af et eventyr med ekstrem efterspørgsel på deres store og små -86°C frysere – og det er ikke kun i Danmark, at efterspørgslen er stor – det gælder hele verdenen.
Læs mere om Arctiko’s store program af køleskabe og frysere her.

Store og små -86°C frysere – til omgående levering
Trods de mange leverede frysere kan vi stadig leverer en fryser til dig – vi har nemlig klogt opbygget et stort lager, som sikrer hurtig levering. Kontakt vores produktspecialister hvis du skal have rådgivning til valg af den rigtige fryser – og ikke mindst racks (også til de nye Covid19-vacciner) – til netop din opgave.

Læs vores magasin om frysere, racks og service
Team Cold Storage er beskrevet i vores magasin DIREKTE – her kan du bl.a. møde vores leverandør af special racks, du kan møde teamet og læse om service.
Læs DIREKTE her

Kontakt vores Team ColdStorage
Skal du bruge en fryser til omgående levering er du velkommen til at kontakte vores produktspecialister Charlotte Madsen Telefon: 4326 9405 Email: cm@holm-halby.dk eller Kirsten Arleth Gertved Telefon: 4326 9406 Email: kag@holm-halby.dk