Opbevar dine brandbare væsker sikkert – lige under dit bord

Brandsikkert underskab til olier og kemikalier

Så er dine smøremidler og kemikalier altid dér, hvor du skal bruge dem

Hvis du vil kunne snuppe dine smøremidler, malinger og kemikalier med rumpen i arbejdsstolen, så er et brandsikkert underskab lige noget for dig. For her kan du udnytte pladsen under dit arbejdsbord til en opbevaringsløsning, der sætter flueben ved brandsikkerheden.

 

Brandsikkert underskabDer er høje krav til brandsikkerheden, når du har brandbare væsker

Kunne det ikke være smart, hvis du altid havde dine lakker, kemikalier og smøremidler lige ved hånden? Desværre er de ofte brandbare – og så skal du leve op til kravene om brandbeskyttelse. Men du behøver hverken at finde den helt tunge pung frem eller at rydde din virksomhed for at få plads. For vores brandsikre underskabe er lige til at have under arbejdsbordet, og så fås de med 30 eller 90 minutters brandsikkerhed i henhold til EN 14470-1.

 

Hvad sker der, hvis der opstår brand?

Hvis flammerne begynder at danse i din virksomhed, så klapper skabets døre automatisk i. Og så sikrer den brandhæmmende konstruktion, at temperaturen i skabet forbliver den samme. På den måde vil dit indhold forblive intakt, mens brandvæsnet får styr på flammerne. Se selv i videoen under eller ved siden i artiklen.

 

Brandsikkert underskab til olier og kemikalierMen det er ikke kun brand, skabene holder til…

Mange af vores skabe har bestået en stabilitetstest, hvor de har klaret 50.000 åbninger (jep, det er mange!) uden slitage. Og så kommer de med ventilationstilslutning (NW50) på bagsiden, så du kan få bugt med de giftige dampe fra bl.a. kemikalier.

 

Vil du høre mere?

Så kan du se hele udvalget af vores brandsikre underskabe på vores hjemmeside. Eller du kan stille vores eksperter alle dine spørgsmål på info@denios.dk.