Overstå snetjansen hurtigere, end du kan støvsuge gufskålen

Sandbeholder og saltbeholder

Stryg tidsslugeren af listen og spæn mod dine mere spændende opgaver

Så er der sne igen, og hvis du har trukket snetjansen, ja, så ved du, hvad det betyder. Så kan du igen vinke farvel til den tid, du smider efter at rykke ud med skovl og salt. Men inden du løfter hånden i hej-hej-position, så spæn videre i artiklen. Vi giver dig nemlig hemmeligheden til, hvordan du speedway-stærkt kan få tjekket snetjansen af.

 

Skal den snetjans bare overstås?

Er du vinterhelten på gåben, der kaster om sig med salt og udrydder faldetruslerne? Så synes du måske ikke, at det er så fedt, som det lyder. For forestil dig at traske fra jeres vejssaltslager til isens tilholdssted med en sæk på din rødglødende ryg. Det bliver nemt en slange-lang morgen, ik’? Med en sandbeholder, kan du opbevare dit salt, grus (fx en miljøvenlig version uden salt) eller hvad du foretrækker, lige dér, hvor isen ligger på lur for dine kollegaer. Du kan sågar få en med hjul, så du kan trille den derhen.

Så sparer du turene frem og tilbage og kan ninja-hurtigt få krammet på isen. Alt imens du kan krone dig selv som dagens mand i skysovs for din gode gerning.

 

Sandbeholder med hjulIngen salt, ingen overstået tjans: Sådan passer du på saltet

I tider med sne kunne vejsaltet næsen få en plads ved siden af kronjuvelerne, som deres værdi (læs: hvor gavnligt det er) styrter mod solen. Derfor skal de selvfølgelig også have en kongegod beskyttelse. Især hvis du vil give saltet en rygvenlig placering i nærheden af din parkeringsplads. Men hvis byggemarkedernes salthylder giver mere genlyd end Ekkodalen, så frygt ej for salttyvene. DENIOS sandbeholdere er aflåselige og udformet i miljøkrammende og vejrbestandig polyethen, så pilfingre og vejret kan bare komme an.

 

Vil du rydde vejen og din opgaveliste for sne og is?

Så ring til os og få råd i massevis. Eller måske bare et enkelt. Uanset hvad kan du fange os på mail info@denios.dk eller telefon 76 24 40 80, og så giver vi din plov det sidste skub mod et snefrit fortov.