På en skala fra tip-top til flop: Hvor gode er dine sager?

Prøveudtager

Kontrollér kvaliteten med prøveudtagere og samplere

Når du skal tjekke kvaliteten af dine medier, er det en anelse besværligt at losse hele sækken på arbejdsbordet. Men med  prøveudtagere sparer du både badevingerne og bordet for en hård omgang. Her får du et par knaldgode råd til at finde den rette prøveudtager til dine medier.

 

Ska’ det være genbrug eller en engangsting?

Du har to muligheder, når du skal udpege din nye prøveudtager: en genbrugelig eller en engangsprøveudtager. Hvis den skal tjene i sterile rum som laboratorier, er engangsprøveudtageren din renlige makker. Den genbrugelige version er derimod snild at have liggende som fast inventar i udstyrsskuffen. Mange af vores genbrugelige prøveudtagere kommer med en fiks børste, så du ikke går ned på renligheden med den version.

 

Skal du tjekke dine flydende sager?

Det kan være lidt af en opgave at flytte søen ind i arbejdsrummet. Men her kan prøveudtagere til væsker hjælpe dig med at få en lille souvenir med hjem. Snup en prøve fra alt fra farvande til kemikalier, og så er du klar til den helt store undersøgelse. Med vores sortiment af vakuum prøveudtagere, samplere, skrabere og pipetter kan du sikre dig, at mætnings- og blandingsforhold sidder lige i skabet.

 

Er dine væsker i den lidt mere viskøse ende?

Tjekker du dagligt ind i den kemiske eller fødevareindustrien, så er viskøse væsker nok ikke en fremmed sag. Både olier, cremer og dets lige kan hurtigt komme en tur i testmøllen med vores prøveudtagere specielt til formålet. Sugekolben trækker mediet til sig og spytter det ud igen, når det står for skud.

 

PrøveudtagerEr du mere til de faste sager?

Så er der også en prøveudtagere til dine medier. Du kan bl.a. teste stykgods, granulater og pulver med DENIOS prøveudtagere af bl.a. rustfrit stål og aluminium. Og så kan du bagefter lukke hullet på sækken med en forsegling, så du ikke har sten til at trille rundt på gulvet.

 

Vil du være sikker på, at din kvalitet er Spitzenklasse?

Så kan du finde den helt rette prøveudtager på vores hjemmeside. Er du ikke lige top-sikker på, hvilken gør tricket for dine medier? Så sidder vores eksperter klar til at hjælpe på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.