Sådan sætter du din tromle på plads

Tromleløfter

Savner du at have det det sidste ord? Vis din tromle, hvor den skal stå

Selvom du har spist din spinat, kan din tromle alligevel godt være tung at danse med. Men med en tromleløfter kan du både skåne ryggen og stadig vise tromlen, hvor den skal stå.

 

TromleløfterOp og ned, fra side til side – hvad vil du have din tromle til?

Ville du ønske, at det var dig, der havde det sidste ord derhjemme? Tja, den kan vi desværre ikke fikse for dig. Men med en tromleløfter danser tromlen til gengæld lige efter din pibe. For med sådan en kan du både løfte, sænke og flytte din tromle – helt uden at aktivere badevingerne.  Og nogle løftere kan også vippe tromlen. Du kan få en tromleløfter til tromler á 60, 200 eller 220 liter – men det er ikke det eneste.

 

Det er ikke kun dine armmuller, der får en slapperTromleløfter

Når du bruger tromleløfteren, skal du skal bare hive i løftestangen, og så kan du løfte og sænke tromlen til præcision. Det er et move, der ikke kun giver armmullerne en slapper, men også sørger for et ergonomisk løft til din ryg. Og bruger du ofte lidt for meget energi på at bakse med trodsige indkøbsvogne i supermarkedet, så er de drejelige hjul lige noget for dig. Ja, selv ikke europaller kan stoppe dig med tromleløfteren, for den klarer det brede stel. Så er spørgsmålet bare:

 

Skal du ha’ en tromleløfter, der sætter dig i respekt?

Så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rette til at håndtere dine tromler. Se udvalget af tromleløftere på vores hjemmeside eller fang vores eksperter på 76 24 40 80.