Røde Kors I Tyskland har modtaget en donation på €100.000 til nødhjælp, fra Busch Vacuum Solution

Røde Kors I Tyskland har modtaget en donation på €100.000 til nødhjælp, fra Busch Vacuum Solution.

I krigen i Ukraine er det tyske Røde Kors sammen med det ukrainske og polske Røde Kors ved at oprette en forsyningslinje for at sikre hurtig levering af nødhjælpsforsyninger til Ukraine. Blandt andet vil hygiejnepakker, førstehjælpskasser, powerbanks og tusindvis af tremmesenge, liggeunderlag og tæpper blive leveret til Polen og derfra videre til Ukraine. DRK forbereder sig på at sende et felthospital og støtte det ukrainske Røde Kors med førstehjælp, sårpleje og evakueringer.

Medejer Kaya Busch: “Vi har besluttet at donerer 100.000 euro til det tyske Røde Kors som humanitær hjælp til Ukraine. Den hurtige og velorganiserede forsyning af civilbefolkningen har topprioritet i denne forfærdelige nødsituation. Vi mener, at den tyske Røde Kors kan opnå mest muligt for folket på grund af dets gode udstyr og nærheden til konflikten.”

Busch har støttet det vigtige arbejde i det tyske Røde Kors i mange år. Men sjældent har direkte og frem for alt økonomisk støtte været så vigtig, som den har været i de seneste uger. Medarbejderne i Busch-virksomheder rundt om i verden viser også deres solidaritet og støtter mennesker i nød. Salgsfirmaet i Polen samler for eksempel maddonationer, varmt tøj, soveposer og tæpper ind og bringer dem direkte til den polsk-ukrainske grænse. Ukrainske kolleger har arbejdet hos Busch i Tjekkiet i mange år.

Busch i Tjekkiet støtter disse medarbejdere med indkvartering af de familiemedlemmer, der er flygtet fra krigen, fremfor blot at yde økonomisk bistand.
Ligeledes indsamles også alle former for donationer som kan hjælpe ofrene for krigen. Busch har også stoppet alle leveringer af produkter til Rusland indtil videre.