Så nemt kan du bortskaffe olieaffald

Selvslukkende affaldsspand til olieaffald og olieklude

Stiller du ofte dig selv spørgsmålet om, hvad du skal gøre med dit farlige affald?

Hvis du arbejder med olie eller skrappe rengøringsmidler, så ender du nok ofte med en brugt klud i hånden og et spørgsmål i hovedet. For hvor skal du gøre af dit farlige affald? Med en selvslukkende affaldsspand kan du holde ilten væk fra dit brandfarlige affald og forhindre brande, indtil du kan bortskaffe det.

 

Selvslukkende affaldsspandHvad skal du gøre af dit olieaffald?

Synes du også, at det er lige så forvirrende at finde ud af, hvordan du skal bortskaffe dit affald, som det er at holde styr på din kones utallige fortællinger? Så har vi heldigvis en løsning – på affaldet. For direktiv 2008/98 / EF kræver, at du adskiller dit olieaffald fra resten af dit affald. Og det kan du med et enkelt tryk på den selvslukkende skraldespand. Den sørger for, at du kan få affaldet sikkert ud af hånden, til du skal bortskaffe det, for:

 

Sådan forhindrer den selvslukkende affaldsspand dansende flammer

Hvis du kigger på brandens opskrift, står ilt som en af hovedingredienserne. Og her fungerer låget på den selvslukkende affaldsspand som en dørmand, der holder ilten fra dit affald. På den måde kan den både forhindre brande og kvæler flammer, så din virksomhed er i sikkerhed. Og så beskytter den også dit affald fra flyvende gnister og stærk sollys, som ellers kan sætte fut i dit brandbare affald.

 

Vil du opbevare dit olieaffald på en brandsikker måde?

Så kan du se hele udvalget af vores selvslukkende affaldsspande på vores hjemmeside.