Sådan bruger du værktøj – uden at slå farlige gnister

Gnistfrit topnøglesæt

Undgå eksplosioner i din virksomhed

Slår du jævnligt løs med en stålhammer i handsken? Så kan gnisterne fyre op under din virksomhed, hvis du er i en EX-zone. Og så kan du godt vinke adios til alt, der hedder personsikkerhed, inventar – og øjenbryn. Men det kan en enkelt udskiftning ændre på.

 

Gnistfri hammerFå en ny spiller på banen

Bare rolig, du kan stadig bruge værktøj. Men i dine EX-zoner må du foretage en udskiftning. For dit stålværktøj kan slå gnister, der kan få gas-luft-blandinger til at eksplodere. Så mød i stedet din nye spiller: gnistfrit værktøj! Du vil aldrig helt kunne undgå gnister, men det gnistfrie værktøj har en speciel legering af kobber-beryllium eller bronze, så du kan bruge det til zoner med brændbare eller letantændelige dampe, væsker eller støv. Præcis som ATEX 1999/92/EG dikterer det.

 

Hvad har du brug for i din værktøjskasse?

Nu tænker du måske ”hvad med min hammer? Eller noget fjerde?” Du må aldrig gå ned på udstyr – eller værktøj, så vi har alt det, du har brug for til at passe på din virksomhed og kolleger. Find gnistfrie hammereskruetrækkerefastnøglertænger og sakseøkser, skovle og save – og meget mere. Eller fuldend værktøjskassen med et komplet værktøjssæt. Tjek hele udvalget af gnistfrit værktøj.

 

Hvad er en EX-zone?Gnistfrit gaffelnøglesæt

Ja, hvad er det nu lige, sådan en EX-zone egentlig er? Hvordan opstår den? Vi har besvaret en masse spørgsmål om EX-zoner her – og ellers sidder vores eksperter klar til at svare på endnu flere. Fang dem på på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk.