Sådan udnytter du den stille periode i sommerferien

Service og vedligeholdelse fra DENIOS

Brug tiden til at øge sikkerheden i din virksomhed

Går du og overvejer, hvordan du bedst udnytter roen, mens dine kunder og kollegaer nyder sydens sol? Så har vi et par tips til, hvordan du kan bruge tiden til at øge sikkerheden ved din håndtering og opbevaring af farlige stoffer.

 

1.       Gennemgå din virksomheds arbejdsprocesser og opbevaring

Du kan med fordel udnytte sommerens ro til at tjekke, om din virksomhed har de rigtige løsninger til opbevaringen af jeres farlige stoffer. Er I fx ved at vokse ud af jeres kemikalieskab? Er der risiko for spild under jeres håndtering, eller skal den være mere effektiv? Brug tiden til at kigge jeres opbevaring og processer efter i sømmene og overvej nye løsninger, der kan give mere sikkerhed og effektivitet, til når I vender tilbage.

Har du brug for hjælp til vurderingen? Så kigger vi gerne forbi til et gratis miljøtjek, hvor vi gennemgår din virksomhed sammen med dig. Her rådgiver dig om, hvorvidt din virksomhed har de rigtige løsninger i forhold til lovgivningen og sikkerheden i din virksomhed. Se alt det, vi kan hjælpe dig med under miljøtjek.

 

2.       Få sat flueben ved vedligeholdelsen og undgå driftstop i de travle perioder

Det er oplagt at få klaret vedligeholdelsesarbejdet i de stille uger, hvor det forstyrrer driften mindst muligt. Så forebygger I også driftstop i de tider, hvor I har allermest drøn på.

Vores serviceteknikere tager sig gerne af din vedligeholdelse og eftersyn af alt fra dine miljøcontainere til kemikalieskabe og opsamlingskar, så I er klar til at gå en ny sæson i møde. Kontakt os på 76 24 40 80 eller info@denios.dk og hør mere om dine muligheder.