Skal dine kemikalier være låst af, men lettilgængelige?

Kemikalieskab

Loven kræver dem aflåst, din arbejdsdag kræver dem lettilgængelig – hvad gør du?

Er dine stoffer af den giftige slags, så kræver loven dem aflåst for at holde lange fingre ude og ulykker væk. Og selvom dine stoffer svæver under radaren, scorer du stadig de samme fordele ved at følge trop. Men du har jo heller ikke tid til at nå igennem en labyrint af låse, så hvordan får du sikkerhed og effektivitet til at mødes?

 

Lås dem inde, træk dem ud

Er dine stoffer udstyret med et dødningehoved eller en eksploderende mand? Ja, så skal der lås på. Men inden du får fat i en murer til at bygge et aflåseligt hjem til dem, så er der en nemmere løsning. Du kan nemlig stoppe hele molevitten i et robust kemikalieskab af stål med lås. Så kan du have skabet lige der, hvor du skal bruge kemikalierne og spare turen. Men hvad så med bekvemmeligheden?

 

Kemikalieskab

Så nemt som at fiske efter sokker

Når du skal have fat i dem, er det (næsten) som at fiske efter sokker. Du åbner for låsen, og så kan du få kemikalieskabe udstyret med udtræksskuffer, så du bare kan trække dem ud og snuppe dit udsete kemikalie.

 

Men det er ikke det eneste, loven kræver…

Når du har farlige stoffer på lager, skal der en spildbakke i bunden. Så den kan du også vinge af med vores kemikalieskabe. For ellers kan dine kemikalier snige sig ud, lave ravage og skrive det på din (og miljøets) regning. Og så er der altid integrerede ventilationsåbning og mulighed for at slutte skabet til en udluftningsventilator, så du kan slippe af med dine kemikaliers farlige dunst.

 

Vil du opbevare dine kemikalier sikkert, nemt og så loven klapper?

Så hjælper vores eksperter dig gerne med at finde en løsning, så din opbevaring sidder lige i skabet. Fang dem på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk.