Skal du have en fest på Facebook?

Fuld beskyttet med DENIOS

Så skal du da følge DENIOS

Det der Facebook kan bruges til mange ting. Du er måske en af dem, der spiller via din profil på Facebook. Så når du går kold i onlinespil, kan du passende smutte forbi vores side. På den måde holder du dig opdateret på DENIOS-fronten.

 

Følg DENIOS på Facebook – så bliver vi glade

Hos DENIOS er vi kæmpefan af miljøbeskyttelse, sikkerhed på arbejde og far-jokes i lange baner. Dog har vi ikke så mange sjove indslag at komme med denne gang. I stedet vil vi bare lige gøre opmærksom på, at du og dine medarbejdere kan finde os på Facebook. På den måde kan du altid smutte forbi vores profil, når du holder en lille pause med bukserne nede omkring anklerne.

 

Ingen spam fra DENIOS

Når du følger os eller ”synes godt om” vores side på Facebook, kommer vi ikke med en masse spam. Så hvis du gerne vil bombarderes med opdateringer om din nieces barn på tre år, der lige har lært at bruge en potte, eller spandevis af ligegyldige notifikationer om fødselsdage og bryllupsdage, giver det ikke mening for dig og din virksomhed at følge os. MEN! Hvis du gerne vil undgå spam og bare have et godt grin i ny og næ, samtidig med lidt informationer om nyheder, nye produkter, rabatter og andet gøgl, er DENIOS den helt rigtige virksomhed at følge på Facebook.

 

Hvad kan vi ellers dele med dig?

Sidder du med nogle spørgsmål til os, eller har du brug for uforpligtende rådgivning, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi sidder klar ved telefonerne. Du må også meget gerne besøge vores hjemmeside og blive fristet af alle vores produkter, der fokuserer på sikkerhed på arbejde og beskyttelse af miljøet.