Skal du have et mobilt laboratorium?

Mobil laboratorie-container

Mobile laboratorie-containere til pop-up laboratorier

Har du brug for et mobilt og sikkert laboratorium, så er det DENIOS, du skal have fat i. Vi sørger for, at din container har det nyeste og bedste udstyr i form af blandt andet stinkskabe, certificerede udsugningsanlæg, sikkerhedskander, stænkekander, arbejdsborde, absorbenter og brandsikre kemikalieskabe.

Laboratorie-container

Skal du arbejde i laboratoriet i ny og næ?

Laboratorie-arbejde i en virksomhed kan være en ny ”ting”, og det kan være en midlertidig ”ting”. Når det er tilfældet, kan det være supermand-smart med et mobilt laboratorium, der kan opstilles hvor som helst og når som helst. På den måde skal der ikke kastes ressourcer efter permanente laboratoriefaciliteter, der alligevel kun skal bruges i måske tre måneder. Der er stadig millioner af kroner, du kan risikere at komme af med.

Laboratorie-container fra DENIOS

Er der laboratorie-arbejde i din virksomhed?

Du kan være så heldig, at du arbejder til dagligt i laboratoriet. Hvis det er tilfældet, så mon ikke at der er faste laboratoriefaciliteter i virksomheden.

Men hvad nu hvis der kun engang imellem er behov for analysearbejde, prøvetagning eller noget helt tredje i et laboratorie? Så har virksomheden selvfølgelig brug for de helt rigtige faciliteter uden, at det koster det hvide ud af øjnene. Hvad med et mobilt ”pop-up” laboratorie, som også kan opstilles udendørs? På den måde får du det rigtige udstyr og de rigtige faciliteter billigere end en permanent løsning, OG uden det kræver en ombygning af eller tilbygning til virksomheden.

 

Laboratoriecontainer fra DENIOS

Laboratorie-container fra DENIOS

En laboratorie-container fra DENIOS er en sikker arbejdsstation med det helt rigtige udstyr, så medarbejdere ikke er i fare for farligt støv og farlige dampe.

Vi skræddersyer din laboratorie-container, så du kan få det udstyr installeret, som du og din virksomhed har brug for. Skal der være stinkskabe? Certificerede udsugningsanlæg? Sikkerhedskander? Brandsikre kemikalieskabe? Absorbenter? Arbejdsborde? Stænkekander? Eller noget helt andet? Vi sørger for, at der er de helt ideelle betingelser for dine medarbejdere, når de arbejder i virksomhedens mobile laboratorie-container.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores mobile laboratorie-containere, eller nogle af vores andre skræddersyede løsninger såsom teknikcontainere, varmekamre og systemcontainere? Du er altid velkommen til at ringe til os, og ellers kan du besøge vores hjemmeside.

Laboratoriecontainer