Skal du opbevare gasflasker?

Gasflaskeskab

Sådan sætter du flueben ved lovkravene og får plus for sikkerheden

Skal du have gasflasker på lager? Eller trænger din gasopbevaring til en tur på pension og en afløser? Uanset hvad, så skal din opbevaring leve op til de tekniske forskrifter for gasser, som sætter en rullelang liste af krav pga. risiciene. Men det behøver slet ikke at være så svært.

 

GasflaskeopbevaringSådan sikrer du, at din indendørs opbevaring er lige efter bogen

Vil du slippe for frygten om at blive taget med en ulovlig opbevaring? Og vil du vinge alle boksene af i sikkerhedskolonnen? Så kan du trygt opbevare dine gasflasker i et skab eller lager fra DENIOS. De er nemlig lige efter brandvæsnets tekniske forskrifter. Så her er spørgsmålet bare, om du vil have en solid stålramme konstruktion med gittervægge eller lukkede skabe med naturlig ventilering?

 

Skal dine gasflasker ha’ en plads udenfor?

Hvis du har svært ved at opstøve en eneste ledig meter indenfor, så kan du godt tørre sveden af panden. For flere af vores skabe til gasflasker kan både stå under tag og himmel. Og så er de væbnet med aflåselige døre, så du kan leve op til kravet om at holde ubudne gæster væk.

 

Brandsikkert gasflaskeskabMed brandbeskyttelse eller ej?

Vælger du den brandsikre slags, så er du garanteret en maksimal beskyttelse. For vores brandsikre opbevaringsløsninger til gasflasker er gennemtestede og godkendt til EI90 ifølge DIN EN 14470-2. Og så kan du få alt det udstyr, som mindsker risikoen for brand, skyder funktionaliteten i vejret og forenkler dine arbejdsgange. F.eks. ventilationstilslutning, justerbar bund og montageskinner.

 

Er du nu ved at løbe i ring af bare muligheder?

Så stiller vores eksperter gerne op på telefonen og hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning til dit behov. Fang os på 76 24 40 80.