Skal du opbevare vandforurenende eller brændbare væsker?

Opsamlingskar af stål

Så husk et opsamlingskar af stål under dine beholdere

Har du benzin, acetone, metanol eller andre vandforurenende eller brændbare væsker stående, så skal de opbevares på opsamlingskar af stål. Det griber spild og lækager fra dine beholdere – og så kan stålets egenskaber modstå dine væsker, så karret holder på dem.

 

Opsamlingskar af stÃ¥l med hjulDen rigtige udformning gør din håndtering en hel skvis nemmere

Dit valg af opsamlingskar afhænger i høj grad af din håndtering. Har du fx brug for at flytte karret med gaffeltruck, forenkler et opsamlingskar med indbyggede gaffellommer håndteringen. Alternativt kan du også vælge et med plastfødder til at beskytte mod korrosion og gulvskader eller et opsamlingskar uden frihøjde. Ellers er et opsamlingskar med hjul og skubbebøjle oplagt, hvis du skal transportere få beholdere og tromler internt. Du finder alle versioner hos DENIOS.

 

Hvor stort skal dit opsamlingskar være?

En tommelfingerregel lyder på, at dit opsamlingskar skal kunne rumme 10% af beholdernes samlede mængde, men altid 100% af indholdet i den største beholder. Hos os finder du opsamlingskar til alt fra 1 x 200 liter tromle til 12 x 200 liters tromler. Eller fra én IBC og op til plads til otte IBC’er. Så der er med sikkerhed et til dine mængder.

 

Vil du være på den sikre side?Opsamlingskar af stÃ¥l med aftapningsstativ

Så skal du vælge et opsamlingskar fra DENIOS. Vores opsamlingskar af stål er TÜV-afprøvet, DIBt-godkendte, i overensstemmelse med den tyske vandressourcelov (WHG) og godkendt til brændbare væsker (H224 til H226). Og får du 5 års garanti oven i hatten.

 

Er dine væsker ikke nævnt, eller er du i tvivl?

Så tag endelig fat i vores eksperter. Giv dem et kald på 76 24 40 80 eller skyd en mail af sted til info@denios.dk – så hjælper vi dig med at finde det helt rette opsamlingskar.