Skal du være højtflyvende i laboratoriet med FALCON?

FALCON sikkerhedsdunk 5 liter

Brug sikkerhedsdunke med findoseringshaner i arbejdet med kemikalier

 

FALCON fra DENIOS er ikke nogen fugl, men du kan stadig blive højtflyvende i dit daglige arbejde med kemikalier med vores FALCON sikkerhedsdunke / sikkerhedskander med findoseringshaner.

FALCON af rustfrit stål

Hvad er FALCON?

Hvis du skal håndtere brændbare væsker og kemikalier, er vores FALCON produkter vejen frem. Du får en garanteret beskyttelse og maksimal sikkerhed, når du skal transportere eller håndtere antændelige og aggressive væsker.

 

Hvad er en sikkerhedsdunk med findoseringshane?

En sikkerhedsdunk med findoseringshane af rustfrit stål kan bruges til opbevaring af antændelige og aggressive væsker. En sikkerhedsdunk med findoseringshane er især smart, når der tit skal aftappe fra dunken i mindre mængder.

FALCON i lakeret stål, 10 liter

Intern transport af kemikalier?

Skal dine kemikalier flyttes rundt i laboratoriet eller virksomheden? Så er sikkerhedsdunke / sikkerhedskander med findoseringshane et godt valg. Det komfortable håndtag sørger måske ikke for håndmassage, men du får en nem håndtering af din sikkerhedsdunk.

 

Hvorfor er det smart med en findoseringshane?

Det siger næsten sig selv i form af navnet, findoseringshane, men en findoseringshane muliggør dosering i små mængder. Derudover er det også muligt at aftappe i små åbninger. Så som du nok har gættet, så får du en fin dosering med en findoseringshane.

FALCON 10 liter rustfrit stål

FALCON sikkerhedsdunk / sikkerhedskande med findoseringshane

En FALCON sikkerhedsdunk / sikkerhedskande med findoseringshane fra DENIOS har flammespærre som standard, hvilket forhindrer gennemslag af flammer og antændelse. Sidst, men ikke mindst, så får du GHS sikkerhedsklistermærker med i købet sammen med din sikkerhedsdunk.

 

Vil du vide mere?

Vores FALCON serie byder også på andre produkter, som holder dig højtflyvende. Du kan eksempelvis finde stænkekander, rensekar, sprøjtekander, sikkerhedsdunke med tappehane og findoseringskander i vores webshop.

FALCON 10 liter