Skal vi kaste lys over din produktion?

LED sikkerhedsbelysning

Sikker nødbelysning til din virksomhed

Nødbelysning og sikkerhedsbelysning fra DENIOS sørger for, at alle dine medarbejdere kan finde sikkert vej i mørket, hvis strømmen lige pludselig går i din virksomhed.

 

EX-sikret sikkerhedsbelysning

Hvad er nødbelysning?

Nødbelysning hører under den overordnede betegnelse; sikkerhedsbelysning og reservebelysning. Sikkerhedsbelysning og nødbelysning er det samme, og det er med nødbelysning, at dine medarbejdere kan orientere sig og finde vej i mørket, hvis strømmen går i din virksomhed. Nødbelysning sørger nemlig for at vejlede dine medarbejdere om, hvor der er placeret flugtveje.

 

Hvad er reservebelysning?

Reservebelysning er ikke det samme som sikkerhedsbelysning og nødbelysning. Reservebelysning er ekstra belysningsmuligheder, som sikrer, at arbejdet i din virksomhed og produktion kan fortsætte, hvis der skulle være strømsvigt.

LED nødbelysning

Nødbelysning finder du hos DENIOS

Går du op i dine medarbejders sikkerhed? Ja, selvfølgelig gør du det. Derfor er du også interesseret i at sikre, at dine medarbejdere kan orientere sig i nødstilfælde. Hos DENIOS finder du nødbelysning til montage på væg og loft, og vi har også EX-sikret nødbelysning. Så tør du slække på sikkerheden og spare på nødbelysningen?

 

Sikkerhedsbelysning til loftmontageIngen går i panik med panikbelysning

Nødbelysning kaldes også ganske passende for panikbelysning, men bare rolig. Med korrekt sikkerhedsbelysning bør ingen gå i panik. Korrekt sikkerhedsbelysning / nødbelysning skal opfylde lovkravet om at lyse i så lang tid, det vil tage at evakuere arbejdspladsen eller den gældende bygning. Derfor skal nødbelysningen også automatisk komme på banen umiddelbart efter, at der er sket et strømsvigt.

 

Opfylder din nødbelysning DS/EN 1838:1999?

Alle DENIOS’ belysningsmuligheder – heriblandt nødbelysning – lever op til den europæiske standard DS/EN 1838:1999. Derudover opfylder vores belysning også de gældende tekniske krav.

 

Vil du se andre belysningsmuligheder?

I vores webshop kan du se andre belysningsmuligheder fra DENIOS. Vi har blandt andet EX-sikret belysning til produktionsområder, industrilygter og håndlygter, bordlamper med forstørrelsesglas, maskinbelysning, standerlamper til kontor og loftlamper til kontor.

Nødbelysning til vægmontage