Skal vi klare servicen for dig?

Service og vedligeholdelse

Vær på den sikre side med vores eftersyn og vedligeholdelse til løsninger til farlige stoffer

Hvis du har stinkskabeskabe eller containere / lagre til farlige stoffer, så er jævnlige eftersyn og vedligeholdelse altafgørende for dine medarbejderes og virksomhedens sikkerhed. Men faktisk kan du lukke op for hele tre fordele ved at lade os klare servicen for dig – uanset om dit produkt er fra DENIOS eller ej:

1. Spar tid og bekymringer: Vi påminder dig
Uanset om du har en del produkter til farlige stoffer at holde styr på eller kun et enkelt, ville det så ikke være herligt, hvis du ikke skulle tænke over eftersyn og vedligeholdelse? Med os som din servicepartner misser du aldrig en serviceaftale: Vi planlægger det årlige sikkerhedstjek for dig.

2. Bank risikoen for fejl i bund og skyd levetiden i vejret
Med en regelmæssig service får du ikke kun spottet fejl og løse dele i tide. Du sikrer også, at dine produkter bliver plejet, så du kan have dine produkter længst muligt – og ikke skal smide penge efter et nyt skab før tid.

3. Spar en kæmpe portion penge
Når dine produkter bliver vedligeholdt med jævne mellemrum, kan du få fikset fejl og mangler i tide, inden de bliver til dyre reparationer og skader. Vores serviceteknikere har altid materialer med til små reparationer, så du sparer kørselsomkostninger.

Kan du få service på dit produkt?
Kontakt vores konsulenter på 76 24 40 80 eller info@denios.dk og hør mere. Vi tager os hellere end gerne af din service, så du kan fokusere på din virksomhed.