Så’ der procenter på absorbenter: Spar 25%!

DENSORB_25_procent_absorbenter

Og lad aldrig en lækage komme bag på dig

Vi skyder november i gang med en omgang heftige rabatter på alle vores absorbenter. Så kan du få opsnappet alt fra vand i kælderen til lækket olie og aggressive kemikalier. Men – det er ikke det eneste, vi har stoppet i godteposen. Her får du et overblik over, hvad du får serveret – både nu og senere.

 

Rabatter? På god kvalitet, siger du?DENSORB-special-maatter

Jep, den er god nok! Nu kan du dunke alle de kvalitetsabsorbenter i kurven, som dine hylder kan holde til. For vi kvitterer med 25% på hele vores DENSORB-sortiment. Vælg mellem oliekemikalie eller universal. Alt, du skal gøre, er at plotte DENSORB25PROCENT ind i feltet, når du rammer check-ud-trinnet. MEN, gaveregnen stiller ikke af her. Der er nemlig også store skyer med viden, der bare venter på at vælte ind.

 

Viden? Om hvad?

Nu kan du blive klogere på, hvordan du får sat en stopper for lækager og finder det rette absorbent til jobbet. Og ikke mindst hvordan du passer på dig selv, dine medarbejdere og vor kære Moder Jord. Du kan tage et smugkig på vores DENSORB-side eller vidensbank, der allerede er sprængfyldt med tips.

 

Gå ikke glip af festlighederne!

Skynd dig i stedet ind og følg os på LinkedIn. Så får du vores saftige tips direkte i dit feed. Har du spørgsmål til absorbenter, rabatten eller noget helt tredje? Så sender du dem bare på info@denios.dk eller fanger os på 76 24 40 80.

Vil du have flere gode tips til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

*rabatkoden gælder t.o.m. d. 31.12.20. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

DENSORB_olie_absorbenter