Har din kone det med at stikke snuden i dine sager?

Indbrudssikring til farlige medier

Hold hendes og andres snedige snitter væk fra dine medier

Hvis du har farlige medier på hylden, er du ikke kun forpligtet til at opbevare dem sikkert. Du skal også sørge for, at tyve, kollegaer uden træning og andre nysgerrige naller holdes ude. Vi viser dig, hvordan du kan holde pilfingre ude af skuffen.

 

Brandsikkert kemikalieskabSkal sikkerheden sidde lige i skabet? Prøv et miljø- eller kemikalieskab

Vil du holde dine kollegaers snitter ude af kagedåsen eller væk fra dine farlige medier? Så kan du låse dem inde i et miljø- eller kemikalieskab og samtidig have dem i arbejdsrummet. Her slår du to fluer med et smæk (smart så de flyvende plager ikke kommer i kagerne), for du får nemlig også sikker opbevaring med oven i hatten. Skabene fås med forskellige typer låse, så du kan få lige den, der gør tricket over for din kemikalie- og olietyv.

 

Ude eller inde? Få et depot, der kan begge dele

Måske står du og kigger på dine tromler og tænker ”De kan da ik’ være i sår’n et bette skab!” eller ”Den skal da stå ude, du!” Det havde vi da lige set komme, så vi har samlet nogle knaldgode, aflåselige depoter sammen, som både holder til pilfingrene indenfor og vejret udenfor (og omvendt). Rynker du nu på brynet over, at dit gods stadig ikke vil kunne bakses ind i sådan et. Jamen så kan du blive udrustet med en hel container til at passe på dem.

 

Forbudsskilt adgang forbudtSig det med skilte

Skal din kone eller kollegaer have den med både farver og faretegn? Så kan du finde skilte i vores webshop, der ikke efterlader dem med den mindste bundslat af tvivl. Du finder både skilte til at erstatte din pegefinger med forbud eller advare dine makkere om fare. Se udvalget her.

 

Er du ikke helt sikker på, hvilken løsning der vil kunne holde dine tyveknægte ude?

Så sidder vi klar med et par knaldgode tips. Fang os på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.