Stjerne gode produkter på FoodTech

Holm & Halby udstiller på FoodTech d. 13.–15. november
På standen vil det være muligt for dig at møde vores nye leverandør Ortner. Ortner er en kendt producent af løsninger til renrum og hygiejne downflowenheder til fødevareindustrien. Vi udstiller en ”hygiejne downflow” enhed  – som i forbindelse med FoodTech har fået tildelt en ”Product News & Award” stjerne i kategorien ”Processing”

– kom forbi og mød vores produktspecialist Søren Thuesen samt repræsentant fra Ortner Palle C. Hansen.
Læs mere om hygiejne Down flow modul til proces her

SteoroGlass – til fødevareindustrien
Ligeledes kan du se produkter fra vores nye leverandør Steroglass hvis produkter primært er rettet mod fødevareindustrien. Steroglass har spændende produkter som f.eks. enzymkit til test for bl.a. mælkesyre, glukose og fruktose, samt tilhørende analyseinstrumenter til dette. Der er både tale om analyseinstrumenter til enkelte prøver og fuldautomatiske analysatorer. Kom forbi og se hvordan Steroglass kan hjælpe dig med fødevareanalyser i fremtiden. Du kan ligeledes møde produktspecialist Steffen Petersen og repræsentant fra SteroGlass på standen.

Læs om SteroGlass her

Andet udstyr vi udstiller:

•    ELGA vandanlæg
•    LabRobot produkter til fortyndingsrækker

Kom og hils på os!
Vi har indrettet et hyggelige mødehjørne på standen, hvor vores produktspecialister over en kop kaffe vil rådgive dig til de udfordringer du måtte have i laboratoriet.

Ny placering for laboratoriefirmaer
OBS! Vi er flyttet ind i en anden hal – nemlig hal L på stand L9220 – hvor vi som altid står sammen med vores kolleger fra laboratoriebranchen.