To redskaber der kan skåne din ryg i din håndtering

Tromleløfter fra DENIOS

Og gøre dit arbejde langt mere effektivt

Det kan være hårdt ved din ryg, hvis du skal løfte store, fyldte beholdere eller tappe i en mindre heldig position. Men med det rette udstyr kan du passe godt på din ryg og klare opgaverne på den halve tid.

 

Tromleløfter1.      Skal du løfte fyldte tromler?

Selv hvis din kollega giver en venlig hånd med, kan fyldte ståltromler få din ryg ud i nogle positioner, der gør naller på andendagen. Eller 15. dagen. Og så vil der altid være en risiko for, at tromlen falder på gulvet ved ét forkert trin. Men alt det kan du undgå med en tromleløfter. Spænd din tromle fast med klemmen, og så klarer tromleløfteren det tunge løfte for dig, og du kan flytte tromlen lige derhen, hvor du skal bruge den. Langt hurtigere.

 

Tappestation2.      Få din tapning op i den rette højde

Må du krumme ryggen for at kunne tappe dine farlige stoffer, er det ikke kun ryggen, det kan gå ud over. Et skærpet synsfelt kan også gøre det sværere for dig at ramme dunken – og få tapningen til at vare længere end nødvendigt. Men med en tappestation får du både et opsamlingskar til at opsamle spild og lækager og et stativ til at sætte ovenpå. Stativet sikrer, at du kan tappe dine væsker nemt, hurtigt og i en bekvem højde.