Tre trin for at finde dit nye brandsikre skab fra DENIOS

Brandsikkert underskab

Hvilket brandsikkert skab til farlige medier har du brug for?

Brandsikkert skab

DENIOS guider dig gennem beslutningsprocessen, så risikerer du ikke at bruge unødige penge på et brandsikkert skab, du alligevel ikke kan bruge…

 

Følg vores guide inden du køber

Inden du køber dit nye brandsikkert skab, står vi hos DENIOS klar med tre spørgsmål, som hjælper dig til at træffe den rette beslutningen. Så spar penge ved at følge vores tre trin til at finde dit nye brandsikre skab til opbevaringen af farlige medier – herunder olier og kemikalier.

 

1. Hvilket skab er det rette?

Hvilket type brandsikre skab, du skal bruge, afhænger først og fremmest af de medier, som du skal have opbevaret. For at vælge det rette skab skal du tage udgangspunkt i det højeste farepotentiale af dit medie. Nederst i denne artikel finder du en oversigt over fremgangsmåden, du kan gribe dette trin an på.

Miljøslkab af PolyStore

2. Hvilket udstyr er nødvendigt?

  • Teknisk ventilation

Alt efter skabsmodellen har vores sikkerhedsskabe enten naturlig ventilation eller tilslutninger til et ventilationssystem. Vores konvektionsfilter muliggør desuden teknisk ventilation uden krævende ventilationssystems og eksplosionsbeskyttelses foranstaltninger.

  • Tilpassede dørvarianterVertikalskab med dobbelt udtræk

Manuelle døre – enten 1-fløjet eller 2-fløjet er den mest almindelige variant. Som pladsbesparende løsning ved trange pladsforhold tilbyder vi også foldedøre, skydedøre, jalousier og vertikaludtræk. Så hvad har du brug for?

  • Gennemtænkt indretning

Alt efter model kan ekstra hylder, opsamlingskar eller udtrækshylder konfigureres individuelt og købes som tilbehør.

  • Effektiv beskyttelse mod lækage

Opsamlingskar af stål eller kunststof bruges i vores brandsikre skabe til antændelige væsker, ikke antændelige væsker, kemikalier eller korrosive medier såsom syrer og baser.

  • Frihøjde

Soklen muliggør nem transport ved hjælp af palleløfter og gør paller til intern transport af skabet overflødige.

 

3. Hvor stort skal skabet være, og hvilken kapacitet skal det have?

Brandsikkert tromleskab

Alt efter pladsforholdene og mængden af medier der skal opbevares, køber vores kunder for det meste enten et klassisk skab til opstilling direkte i virksomheden (alt efter model fås skabene i forskellige bredder), et underskab eller et vægskab til fastgørelse på væggen. Hvis der også skal opbevares tromler direkte i virksomheden, er et tromleskab (tilpasset til opbevaring af 200 liters tromler) det rigtige valg for dig.

 

Har du brug for yderligere rådgivning?

Tøv endelig ikke med at ringe, hvis du har brug for yderligere rådgivning, inden du bruger en masse penge på et måske forkert brandsikkert skab. Du fanger en af vores kyndige rådgivere, når du ringer på 76 24 40 80.

Find det rette skab til farlige medier