Undgå at glide i efterårets bananskræl

smudsmaatte-til-udendoers-brug-b874

Og spar dig og dine medarbejdere for en øm ende

Snavs, sjat og slud er vinterens svar på tegneseries klassiske bananskræl. Vil du undgå at lande på rumpetten i ægte Tom og Jerry stil? Vi viser dig, hvordan du kan øge sikkerheden på lageret, i produktionen eller i dine arbejdsrum.

 

Frem med dørmåtten

Drømmer du om at kunne spotte sne og blade i jeres gange? Næppe. Med smudsmåtter undgår du, at dine sko agerer transportbånd for halvdelen af parkeringspladsens snavs. Og samtidig slipper du for, at jeres gange ender som en lang glidebane. Tricket er at smide en måtte, der kan klare flere futter på en gang. Så skaber den ikke trængsel i myldretiden eller får folk til at lave kaninspring henover.

 

Rul måtten ud og hold gangene skridsikre

Selvom du har parkeret en måtte ved indgangen, slipper der nok stadig lidt slud eller et par blade ud i gangene. De planter glidefarer – men dem kan du sagtens få gjort kål på. Udstyr gange og andre trafikerede områder som lagergange med skridsikre måtter og giv arbejdssikkerheden et solidt fundament. De hjælper også med at holde dine medarbejdere på benene på i forvejen glatte overflader og reducerer træthed i stængerne.

 

Undgå at ende på spanden – brug den til rengøring

Selv den bedste måtte kræver en omgang rengøring for at kunne gøre sit job. Og så kan du også lige slippe af med det snavs, der er havnet ved siden af den. Når du holder snavset nede, gør du det samme med glidefaren. Det lyder måske ikke som den fedeste fest at snuppe en tur med kosten, men med rengøringsvogne og væskesugere er der hurtigt flueben ved den tjans. Og så er du den sikkerhed rigere!

 

Er du faldet over et par spørgsmål?

Så hjælper vores DENIOS eksperter dig gerne med et smil større end et barn foran sin favorittegneserierne. Ring til os på 76 24 40 80 eller smid os en mail på info@denios.dk.

Der er endnu flere tips at hente. Følg os på LinkedIn og få del i vigtig viden om miljøsikkerhed og personlig sikkerhed – direkte i dit feed.smudsmaatte-at-6-9-til-indendoers-brug-60-x-90-cm-antracit-1-e8d6