Undgå uplanlagt stilstand i produktionen

Den globale efterspørgsel på computerchips er nu så høj, at den eksisterende produktkapacitet ikke kan følge med. Uplanlagt stilstand på Semicon fabrikker er nødt til at undgås på alle bekostninger. Busch Vacuum Solutions har udviklet et nyt servicekoncept, der sikrer tilgængeligheden af vakuumforsyningen, som spiller en væsentlig rolle i produktionsprocessen af Semicon. Denne nye service sikrer at undgå uforudsigelig stilstand i produktionen og gør det endda muligt at reducere de samlede driftsomkostninger med op til 35 procent.


Den nye ARPQP service af Busch hjælper med at undgå uplanlagt stilstand i produktionen for kunder i Semicon- og fladsskærmsindustrien.
Foto kredit: Martin Hofmann

Busch Vacuum Solutions udviklede den unikke vakuumpumpe renoveringstjeneste ARPQP (Advanced Remanufacture Product Quality Planning). Det nye servicekoncept følger de fire kerneprincipper i APQP’s verdensklasse standarder for APQP inden for renovering af vakuumpumper. At følge disse principper betragtes som den højeste standard for sikker produktion, der fører til en effektiv, pålidelig og optimeret fremstilling. ARPQP repræsenterer et nyt niveau af pålidelighed for kunderne. Det innovative servicekoncept er fokuseret på avanceret tænkning og forebyggende indsats for forebyggelse. Fordi den første prioritet, der gives til alle leverandører på Semicon- og fladskærmsmarkedet, er reduktionen af uplanlagt stilstand. Busch er den første virksomhed inden for vakuumteknologi, der har taget denne standard til sig. Vakuumpumper renoveres efter samme standart som inden for bilindustrien.

ARPQP har allerede vist sig at være en succes blandt mange Busch-kunder. Årsagerne til, at kunderne beslutter at bruge ARPQP varierer. Alligevel har de alle de samme mål: at undgå uplanlagt stilstand i produktionen og at forbedre ydeevnen. Deres oplevelser efter et par måneder er overbevisende. På alle fabrikker er fejlraten for alle typer vakuumpumper faldet. En af de største Semicon-producenter i verden oplevede en reduktion på 35 procent i vakuumpumpeudvekslinger om året efter implementering af ARPQP for hele den installerede base af vakuumpumper. Denne forbedring førte til 7 procent øget tilgængelighed af produktionsudstyr, hvilket er suverænt, når lastningen af fabrikken allerede er 100 procent.

Vil du høre mere om ARPQP og dens muligheder, kan du kontakte Busch.
Du kan også skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.