Vær’ på den sikre side med et DENIOS Miljøtjek

DENIOS Miljøtjek

… Det er uforpligtende, gratis og udført af DENIOS’ eksperter

Spar pengene og den dårlige samvittighed ved omkostningsrige forsikringssager i tilfælde af miljøulykker eller medarbejderulykker med et gratis DENIOS Miljøtjek af din virksomhed.

 

Hvad er et DENIOS Miljøtjek?

Et DENIOS Miljøtjek kan beskrives med en enkelt sætning. Det er et uforpligtende og gratis tjek af din virksomhed, hvor vores miljøeksperter tjekker, om du har udstyret og sikkerheden i orden.

 

Hvad kan DENIOS’ eksperter?

Hos DENIOS har vi styr på, hvad den danske lovgivning kræver af virksomheder i forbindelse med sikker og korrekt lagring samt håndtering af olier og kemikalier. Derudover er vi harpun-skarpe til lovkravene om beskyttelse af medarbejdere med forskellige personlige værnemidler.

Vores eksperter hjælper dig med at sikre din virksomhed, dine medarbejdere og miljøet, så der ikke sker skader på hverken medarbejdere, inventar, lager, produktion eller miljø i tilfælde af ulykker olier og / eller kemikalier.

 

Har du udstyret og sikkerheden i orden?

Når vores eksperter besøger din virksomhed, kan de blandt andet tjekke, om dine medarbejdere bærer de korrekte værnemidler, altså masker, hjelme, handsker og sikkerhedssko i forhold til gældende lovkrav. De kan også tjekke, om dine opsamlingskar og spildbakker er i de korrekte størrelser og materialer, om du har brug for stinkskabe, eller om du lagrer dine kemikalier og olier korrekt.

 

Hvorfor skal du have et DENIOS Miljøtjek?

Et DENIOS Miljøtjek lyder måske omstændeligt, og bevares, det kan komme til at koste nogle gysser, hvis dit udstyr skal have en sikkerhedsopgradering. MEN! Det kan blive endnu dyre for dig, hvis der sker en miljøulykke eller medarbejderulykke, og du ikke har udstyret / sikkerheden i orden.

Første skridt til at undgå sure og omkostningsrige forsikringssager er et gratis og uforpligtende DENIOS Miljøtjek – og så får du endda professionel rådgivning af branchens bedste konsulenter.

 

Planlæg dit DENIOS Miljøtjek nu

Er du klar til at springe med på vognen og få planlagt et DENIOS Miljøtjek af din virksomhed? Så ring til os på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk. Du kan også drøne forbi vores hjemmeside, hvor du kan læse endnu flere fordele ved et DENIOS Miljøtjek.

DENIOS Danmark