Vi glæder os til LabDays 2019 i Aarhus

Ian Francis, Managing Director, VACPRO ApS
“Vi er et af de ledende firmaer inden for salg, service og support af udstyr inden for vacuum markedet. Vi startede i england, men har siden 2006 været på det danske og skandinaviske marked. Vi har valgt at udstille på LabDays Aarhus 2019, så vi glæder os til september hvor vi får mulighed for at hilse på de besøgende på Aarhus messen”.

 

 

Thomas Haüser, CEO, LH Laboratorie Service A/S
“LabDays Aarhus foregår på vores “hjemmebane”, idet vi selv er lokaliseret i Aarhus. Derfor synes det er naturligt at deltage på messen. Vi har et bredt udvalg i laboratorieudstyr, bl.a. ULT frysere og inkubatorer, som vi både sælger og servicerer. Vi glæder os til at fortælle mere om os selv når udstillingen starter den 11. september i efteråret”.

 

 

Marlene Hansen & Maria Harbo, Applied genomics Sales Specialists, PerkinElmer
“Vi har gennem årene deltaget på næsten alle LabDays messerne, og naturligvis er vi også med på den kommende LabDays Aarhus messe. Vi glæder os til at snakke om vores nyeste udstyr og reagenser indenfor Next Generation Sequecing samt det vi kalder Applied Genomics, og vi ser frem til at møde folk fra branchen i Aarhus den 11. og 12. september”.

Se hvad andre siger her

 

Læs mere om LabDays Aarhus 2019 her

For mere information kontakt venligst:
Jesper Åndahl –jesper.andahl@gmail.com
Bo Rasmussenbo@nordiclabfairs.dk

Events conducted by J.B. Exhibitions: