Vidste du, at du kan ”salte” uden salt?

Saltspreder med saltfrit grus

Det nedbryder din virksomheds asfalt. Det ruster din bil. Og det er hårdt ved grundvandet.

Listen stopper ikke engang der. For hvis du stryger vejsalt på isen, kan saltet også få ram på dine planter ude foran og ikke mindst virksomhedens gulv, når du og dine kollegaer træder indenfor med salt under skoene. Men inden du mister alt håb om en bekvem sne- og isrydning i år, så vent lige en halv. Der er nemlig en løsning. Og den er saltfri.

 

Saltfrit granulatSådan salter du – uden salt

En skovl i posen eller en slat i maskinen, og så stryger du det bare ud over din virksomheds parkeringsplads, som du plejer. Bekvemmeligheden er den samme, hvis du bruger vores saltfrie Wintersafe granulat. Den eneste forskel er, at den er miljøvenlig, saltfri og hverken skader dit eller dine kollegaers køretøjer, når I triller ud og ind af virksomhedens område. Det har miljømærket ”Blauer Engel”, og når sneen er væk, kan du endda feje det op og bruge det igen eller forkæle jorden med det i jeres grønne områder.

 

Mangler du noget at have det i?

Så kan du med fordel hælde det i vores saltbeholder med hjul, så du kan trille det derhen, hvor du skal bruge det. Så er det nemt for dig at stikke en skovl i og fordele det ud over området.