Vil du have en sikker tømning og påfyldning af dine kemikalier?

karbamidpumpe til tromler

Pumper til kemikalier fra DENIOS baner vejen

Arbejdet med den daglige tømning og påfyldning af tromler og IBC palletanke med kemikalier, syrer og baser kan gøres mere sikker med pumper til kemikalier fra DENIOS.

Elektrisk pumpe til syrer og baser

 

Hvad skal du bruge en pumpe til?

Står du en dag i virksomheden og skal lave en præcis påfyldning af kemikalier? Så har du brug for en pumpe.

Store beholdere såsom tromler og IBC palletanke er ikke lette at tippe eller vippe, uden at du løber risikoen for at lave kemikaliespild. Derfor bruges pumper også, når du eksempelvis skal flytte kemikalier fra en stor beholder til en mindre beholder.

 

Kan du bruge den samme pumpe til alle slags kemikalier og olier?

Nu kan det være, at din virksomhed lige har investeret i et par pumper – en elektrisk tromlepumpe til olier og en håndpumpe til diesel. Så kan du ikke bare bruge en af de pumper til de kemikalier, du skal have ’flyttet’? Nej – Nuller og niks – Niksen biksen Karen Blixen. Det kan du ikke.

Væsker – heriblandt olier og kemikalier – er forskellige og fleksible i deres viskositet og deres kemiske egenskaber. Der er ingen pumpe, som kan på korrekt og tilfredsstillende vis håndtere alle olier, kemikalier og væsker.

karbamidpumpe til IBC palletank

 

Skal du bruge en pumper til kemikalier?

Vores pumper til kemikalier, eksempelvis membranpumper og elektriske fadpumper, er beregnet til syrer, baser og kemikalier. Derfor får du også en sikker tømning og påfyldning af de kemikalier, din virksomhed beskæftiger sig med, når du hiver en membranpumpe eller en elektrisk fadpumpe frem.

 

Membranpumper og elektriske fadpumper

Elektrisk pumpe til kemikalier

Syrer og baser? Tjek. Høj viskose medier med faste partikler? Tjek. Følsomme medier? Tjek. Tyktflydende medier? Tjek. Vores membranpumper og elektriske fadpumper er velegnet til sikker tømning og påfyldning af aggressive væsker og farlige medier. Så du skal da bare komme i gang.

 

Se hele udvalget af pumper

Hos DENIOS har vi også pumper til olier, pumper til EX-zoner, pumper til laboratorier, pumper til pharmaindustrien, elektriske pumper til tromler og oliestationer med pumper. Se vores udvalg af pumper her.