Vil du være din kones og kloakkens helt?

Kloakdæksel og tætningsmåtte

Så skal du bare finde en kappe… til dit afløb

Har din kone også set de andevideoer på Facebook, hvor ællinger falder ned gennem kloakriste? Hvis ikke, så kan du vise hende dem – sammen med din redning: en kloakafdækning. For hvad går mere rent ind end at redde små ællinger fra en tur i kloakken? Det skulle da lige være at stoppe en farlig lækage for samme skæbne…

 

Beskyt kloakken… og ænderne

Hvis du både vil holde ænder og lækager ude af kloakken, så kan en tætningsmåtte eller kloakdæksel klare arbejdet. Og så slår du to fluer med et smæk, når du både redder ænderne – og skåner fx regn- og spildevandskloakken for et besøg af en forurenende kemikalie eller olie. For så ryger lækagen deri, kan den ende i kommunens vandløb, søer og regnvandsbassiner.

 

Men det er ikke kun for din kones og miljøets skyld…

Men også din pengepungs. For hvis en kemikalie eller olie finder vej ud af din beholder, kan det blive reddi’ dyrt, hvis de når at lave ravage. Heldigvis kan du skåne kloakken og spare en bondegårds-dyr oprydning med et kloakdæksel eller en tætningsmåtte.

 

Så er spørgsmålet bare: Hvilken skal du vælge?

Du kan både få en magnetisk tætningsmåtte til din metalrist – eller gå med en neoprenmåtte, som kan nægte mindre lækager adgang til kloakken. Men alt i alt kommer det både an på vejr, væsker og andre forhold. Så kontakt gerne vores eksperter for at få fingrene i den helt rette tætningsmåtte på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.