Vis vejen med markeringer på gulvet

Gulvmarkeringstape

Så undgår du ulykker på arbejdspladsen

Markeringer på gulve og veje er uhyre vigtige på mange arbejdspladser for at sikre medarbejdere og den daglige arbejdsgang. Er det også vigtigt på din arbejdsplads? Så kan DENIOS hjælpe med markeringstape og markeringsfarve…

Markering af ex-zoner

Kører dine medarbejdere hinanden ned med trucken?

Hvis du kan svare ja til, at dine medarbejdere utilsigtet skiftes til at køre hinanden ned med trucken på arbejdspladsen, så har du rigelig at se til med erstatningssager og arbejdstilsynet. Vil det ikke være meget sjovere at undgå sygemeldte medarbejdere og dyre erstatningskrav?

Gulvmarkeringsfarver

Inddel virksomheden i områder og zoner

Hos DENIOS har vi forskellige muligheder, så du kan få inddelt din virksomhed i områder og zoner. I vores sortiment finder du markeringsfarver, bånd / tape til markering af gulve, skridsikker belægning, skridsikre profiler, gulvfarver, markering af ex-zoner og udstyr til reparation af industrigulve.

Skridsikker belægning

Hvornår skal der markeringer på gulve og veje?

Det kan smutte for enhver i forhold til korrekt markering af gulve og veje. Det er bare ærgerligt at glemme, hvis det resulterer i ulykker og lovovertrædelser. Så hvornår skal der være markeringer på gulve og veje?

Du sikrer bedst det daglige arbejde på din arbejdsplads, når materialezoner, områder med aflæsning og pålæsning, sikkerhedsafstande til maskiner og udstyr samt ex-zoner er markeret med markeringstape og markeringsfarve.

 

Blanding til reparation af gulv

Når køretøjer ødelægger gulvene

Udover markering af gulve og veje er det også en rigtig god idé løbende at reparere gulvene for huller, revner eller en hel tredje skade. Industrihaller, lagerhaller og produktionshaller er stærkt trafikeret af personer og køretøjer. Derfor vil der også helt naturligt komme både små og større skader på gulvet grundet slitage.

Her er vores blandinger til reparation af betongulve, asfalt og metaloverflader vejen frem. Du finder blandinger til reparation her.

 

Står valget mellem markeringstape og markeringsfarve?

Står du lige nu med det svære valg mellem markeringstape og markeringsfarve? Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Vi hjælper dig hellere end gerne – så kontakt os på 76 24 40 80 eller info@denios.dk.

Skridsikre profiler