10% ekstra rabat på Checkit® Go & Bullet Blender®

Bullet Blender®

Bestil inden juni og opnå 10% ekstra rabat på Checkit® Go og Next Advance’ nye Bullet Blender®.

Bullet Blender® Homogenisator

High throughput, brugervenlig og overlegne resultater!
Har dit laboratorie behov for at homogeniserer eller lysere celler, væv eller plantemateriale? Vi kan nu tilbyde Bullet Blenders samt en bred vifte af bead lysis- og ekstraktion kits fra Next Advance til en extraordinær pris!
Med en optimeret intern rotor med tilhørende adapters, er fleksibiliteten samt ergonomien helt i top. Denne patenterede teknologi tillader grundig homogenisering samtidig med at den forebygger varmeophobning i dine prøver. Opnå et højt udbytte af dit produkt hurtigere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Bullet Blender® er sammen med PrecisionPak kits tilpasset homogenisering af dine prøver – Kontakt Maria på mat@mikrolab.dk for mere info.

Checkit® Go

Checkit® Go

Et must-have i dit laboratorie.
Checkit® Go tilbyder on-the-spot verificering af nøjagtigheden på din single-, multikanals- og liquid handling robot pipette nemt og hurtigt. Checkit® Go er certificeret, og leverer et direkte mål for pipettens dispenserede volumen på under 10 sekunder! Undgå tidskrævende og indirekte målinger foretaget ved udvejninger eller kolorimetrisk aflæsning af væsken ved at bruge Checkit® Go:

  1. Fyld væskereservoir med væske
  2. Aspirér din væske over i de 8 små brønde med din enkelt- eller 8-kanals pipette
  3. Flip brøndene så den dispenserede væske løber igennem glaskapillærerne
  4. Aflæs mængden af den dispenserede volumen

Med en garanteret nøjagtighed indenfor 2 % kan du spare tid og bekymringer for om din pipette skal kalibreres. Der er netop lanceret en ny app til Checkit® Go som kan vise en komplet rapport inkl. statistisk analyse for de enkelte pipetters nøjagtighed og præcision. Findes til Android og snart til iOS.