3 årsager til, at dine medarbejdere ikke bruger nødbruseren

GFTS nødbruser

Og sådan sikrer du, at de gør

Det sker ofte, at en medarbejder undlader at bruge nødbruseren, selvom den virker, og der er sket et uheld – og det er der særligt tre grunde til. Her kan du læse, hvad de er – og hvordan du giver dine medarbejdere de bedste forudsætninger for at bruge nødbruseren.

 

1.      Medarbejderen søger udendørs ved uheld

I ren panik vil mange tilskadekomne løbe udenfor. Derfor er det vigtigt, at du har en nødbruser, som er egnet til at stå ude. Her er vores GFTS nødbrusere oplagte, da du er sikret vandforsyning ved hjælp af vandtanken. Og så fås de i opvarmede versioner, så kulden bare kan komme an.

 

2.      Vandtemperaturen er for kold

Er vandet for koldt, er der en risiko for hypotermi. Derfor er vores GFTS nødbrusere udstyret med en termostat til at kontrollere varmen, så du er sikret den rette temperatur – altid.

 

3.      Nødbruseren ser beskidt ud

Ser nødbruseren beskidt ud, kan dine medarbejdere være i tvivl om den er i brug. Vælg derfor en nødbruser i rustfrit stål af høj kvalitet, så du undgår kontaminering. Vores GFTS nødbrusere er udelukkende lavet af højkvalitets rustfrit stål, så den både er nem for dig at holde og skaber tillid for dine medarbejdere.