ANB Sensors går i partnerskab med Kem-En-Tec Nordic A/S i distributionen af nye, revolutionerende pH sensorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland

ANB Sensors – skaber og producent af en revolutionerende helt ny pH sensor teknologi som ikke kræver kalibrering, bekendtgør hermed udvidelsen af distributionsnetværket gennem en aftale med Kem-En-Tec Nordic A/S, leverandør af måleinstrumenter til brug indenfor Oceanografi, Limnologi, og Akvakultur siden 1987.

Aftalen udnævner Kem-En-Tec Nordic A/S til distributør af ANB Sensor instrumenter i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Gennem Kem-En-Tec Nordic A/S’s mangeårige tilstedeværelse på markedet og store netværk af kunder, etablerer ANB Sensors sin position på det nordiske marked.

Kem-En-Tec Nordic A/S’ netværk vil give os en markedstilstedeværelse, der vil hjælpe os nå vores fulde salgspotentiale. ANB Sensors har overvejet mange distributionspartnere og vi er sikre på at Kem-En-Tec Nordic A/S’s viden, tilstedeværelse og store kundedatabase, vil hjælpe os med at komme ud til potentielle kunder” udtaler Chris Copping, ANB Sensors.

ANB Sensors er et teknologidrevet firma, som har udviklet fastfase sensorer til måling af pH, ledningsevne og temperatur. Disse innovative og revolutionerende sensorer skal som noget helt unikt ikke kalibreres og er ideelt egnede til at indgå i enhver måleplatform til ferskvand, saltvand og akvakultur applikationer.

”Hos Kem-En-Tec Nordic mener vi at disse nye unikke, robuste pH sensorer fra ANB Sensors vil blive budt velkommen af forskere indenfor vandmiljøundersøgelser såvel som af kunder indenfor akvakultur i de nordiske lande – de skal ikke kalibreres, hvorved man over levetiden sparer op til 70% omkostninger – og samtidigt få sikrere målinger”  udtaler Henrik Tind Nielsen, CCO & medejer i Kem-En-Tec Nordic.

Om ANB Sensors

ANB Sensors blev grundlagt i 2015 og er et hurtigt voksende firma med en paradigme skiftende mission at lykkes med opgaven at skabe en robust pH sensor med den samme akkuratesse og præcision som det indtil nu kun er lykkedes at opnå med skrøbelige og kalibreringskrævende glas pH elektroder. For mere information: https://www.anbsensors.com/

Med venlig hilsen

Henrik Tind Nielsen, CCO Kem-En-Tec Nordic A/S                 Chris Copping, ANB Sensors

Mere info: pba@kementec.com