Baller af stål er passé – det nye sort er kemikalieskabe af

Kemikalieskab med skydedøre

Du får stålskabe til kemikalier lige efter dit hoved hos DENIOS

Står du også skal opbevare vandforurenende, ikke brændbare væsker og giftstoffer? Sagt med andre ord, skal du opbevare stoffer, der har faresymbolet med en død fisk og et dødt træ og/eller faresymbolet med dødningehovedet? Så har vi skabet, du sikkert og lovligt kan ”smide” det hele væk i.

kemikalieskab

Hos DENIOS har vi styr på det med sikker og lovlig opbevaring af miljøfarlige og giftige medier såsom maling, lim, benzin, pesticider, træsprit og biocider. Så står du og skal opbevare for eksempel maling, så vil et af vores stålskabe til kemikalier være vejen frem.

 

Vent et sekund med at købe dit nye kemikalieskab

halvhøj kemiskabInden du går bananas med at shoppe et nyt kemikalieskab til din virksomhed og arbejdsplads, skal du lige kende svarene på de her spørgsmål:

  • Hvor stort skal dit skab til kemikalier være?
  • Hvilken farve skal dit kemikalieskab have?
  • Hvilke type døre skal der være i dit stålskab til kemikalier?
  • Skal dit kemikalieskab have andre funktioner end bare opbevaring?

Heldigvis er det spørgsmål, som vi snildt kan hjælpe dig med. Så lad os tage dem et ad gangen.

 

Hvor stort skal dit skab til kemikalier være?

Dette kan virke som et relativt simpelt spørgsmål, som burde være ligetil… Men men men, størrelsen på dit nye kemikalieskab determineres af flere faktorer: hvor skal dit stålskab stå henne? Og hvad og hvor meget skal du opbevare i dit skab til kemikalier?

Lige meget hvad svarene på spørgsmålene er, så har vi helt sikkert dit nye kemikalieskab. Vi har højskabe, små vægskabe, dobbeltskabe, enkeltskabe og halvhøje skabe. Så når du er blevet klogere på mængden af indhold i dit kemikalieskab og hermed på størrelsen, kan vi sammen blive klogere på farven.

kemiskabe

Hvilken farve skal dit kemikalieskab have?

Hvis du spørger dine kvindelige medarbejdere (skrevet af en kvindelig medarbejder), så er farven på din virksomheds nye kemikalieskab næsten det vigtigste. Farven viser nemlig, om skabet passer ind rent designmæssigt, og vi kan da umuligt gå ned på design…

Det lyder fjollet. Det ved vi godt, men ikke desto mindre har vi et godt udvalg af farver til både kabinettet og skabsdøren. Du kan endda sørge for, at skabsdøren får en farve, mens kabinettet får en anden. Dog skal du huske på, at de to farver selvfølgelig også skal passe sammen. Vores skabe til kemikalier fås i grøn, rød, blå, grå, hvid, gul og sølv.

 

skab til kemikalier

Hvilke type døre skal der være i dit stålskab til kemikalier?

For at gøre en kort historie endnu kortere, kan du vælge mellem foldedøre, jalousidøre, fløjdøre, fløjdøre med rude og skydedøre til dit nye stålskab til kemikalier.

 

Skal dit kemikalieskab have andre funktioner end bare opbevaring?

Dit kemikalieskab kan fås med enten et opsamlingskar eller et udtrækskar, så der ikke opstår lækager i bunden af skabet. Derudover kan du også vælge, hvor mange hylder du vil have i skabet, og om der skal være udtrækshylder til tapning eller prøvetagning.

 

Baller af stål er passé – det nye sort er kemikalieskabe af stål

Som vi startede ud med at skrive, så er baller af stål passé. Det nye sort er kemikalieskabe af stål, og hos DENIOS får du stålskabe til kemikalier lige efter dit hoved. Se mange flere skabe til kemikalier lige her.kemikalieskab med udtrækshylder