Består din virksomhed af bodybuildere til løft af tønder?

tromleløfter secu ex

Hvis ikke, så kan en tromleløfter være vejen frem

Hvis du er så heldig at have ene af bodybuildere i dit medarbejderteam, så behøver du ikke at læse videre. Hvis du derimod meget gerne vil gøre det nemmere, mere effektivt og mere ergonomisk for dine medarbejdere at løfte 200 liters tønder og tromler, så har vi løsningen lige her: tromleløftere med eller uden EX-beskyttelse

tromleløfter secu ex

 

Hvad er en tromleløfter?

En tromleløfter løfter, som navnet indikerer, tromler og tønder, som man bare ikke lige kan løfte med rå muskelkraft. En tromleløfter fra DENIOS gør håndteringen af tromler og tønder nemmere, mere sikker og mere ergonomisk for dine medarbejdere.

 

Hvorfor er vores tromleløftere ergonomiske?

Hos DENIOS har vi udviklet vores egne tromleløftere, som gør, at én medarbejder kan klare håndteringen af den enkelte tromle. Skal tromlen løftes op og placeres hen over et opsamlingskar? Ingen problem. Så snart tromlen er fastspændt, bruges fodpedallen til at løfte den højere op. Herefter flyttes tromleløfteren (den er på hjul) og køres hen til opsamlingskarret / spildbakken. Når tromleløfteren står korrekt til placering af tromlen på spildbakken, bruges fodpedallen til at sætte tromlen ned oven på spildbakken.

tromleløfter secu ex

 

Hvorfor lige en Secu EX tromleløfter?

Skal du håndtere tromler og tønder i EX-zoner, skal du være opmærksom på gnister og potentielle farlige situationer. Derfor har vores sikkerhedseksperter og ingeniører udviklet Secu EX, som er en tromleløfter til brug i EX-zoner.

tromleløfter secu ex

 

Mere om Secu EX

Secu EX er udviklet i henhold til loven om beskyttelse af medarbejdere i EX-zoner. Dette betyder, at Secu EX blandt andet har sikkerhedsfunktioner såsom separat løft og sænkning og god manøvredygtighed. Med tre forskellige understel (smalt, bredt eller delt), tre slags tromlegribere og to højder har du de bedste forudsætninger for at beskytte dine medarbejdere og effektivisere arbejdet. Det er win-win for alle parter.

 

Vil du have bodybuildere eller tromleløftere?

Det er ikke sikkert at lade to medarbejdere løfte de tunge 200 liters tønder og tromler. Det er bestemt heller ikke effektivt eller ergonomisk. I stedet kan du vælge at investere i bodybuildere til dit medarbejderteam eller i en eller flere tromleløftere. Så hvad vil du helst have – bodybuildere eller tromleløftere?

tromleløfter secu ex