DENIOS sætter et dybt globalt fodspor for vores kunder

Denios global

Produktstandardisering og ekspertrådgivning på tværs af landegrænser

Med filialer og produktion i Europa, Amerika og Asien sikrer vi hos DENIOS, at vores kunder får ekspertrådgivning, lokal support og globalt standardiserede produkter på tværs af landegrænser og verdenshave.

 

Få lokal support og ekspertrådgivning med en global partner

Findes din virksomhed i flere lande, så kan du og dine udenlandske kollegaer hver især have brug for lokal support og rådgivning i forbindelse med jeres opbevaring og håndtering af farlige medier.

Som en international etableret og klimaneutral virksomhed får du med DENIOS en global og bæredygtig partner, der ikke er begrænset af landegrænser. Derfor kan du også vide dig sikker på, at din lokale DENIOS partner har viden om den lokale lovgivning, yder lokal support og giver dig ekspertrådgivning inden for certificerede og lovlige løsninger til opbevaring af farlige medier samt arbejdssikkerhed.

 

Global standardisering og certificering af kvalitetsprodukter

Med vores standardiserede og certificerede produkter, der produceres ud fra internationale kvalitetsstandarder, og som opfylder gældende lokale lovkrav, er du og din virksomhed globalt sikret produkter af højeste kvalitet og med internationale anerkendte certificeringer, her i blandt forskellige ISO standarder.

 

Ét DENIOS sikrer din virksomhed

Som ét DENIOS sikrer vi din virksomhed med vores knowhow, produktstandardiseringer og certificerede løsninger. Globalt er DENIOS lige nu placeret i Europa, Amerika og Asien med 26 filialer og med produktion seks steder.

 

Tag fat i din lokale DENIOS partner

Du er altid velkommen til at tage fat i din lokale DENIOS partner. Du kan ringe til os på 76244080 eller skrive en mail til info@denios.dk. Har du brug for at læse mere om DENIOS og om vores kvalitetsprodukter, kan du klikke ind på vores hjemmeside.