Er dit sikkerhedskabinet korrekt placeret?

Er dit sikkerhedskabinet korrekt placeret? Er det korrekt tilsluttet til ventilation? Bliver det testet og serviceret ofte nok?

Bliv klogere på vores LAF Manager seminar

Vores LAF Manager seminar kom til verden nogle år efter vores LAF Kørekort. Vi så et behov for at lave et udvidet seminar ikke kun for brugerne af kabinetterne, men også for dem som var afdelingsledere, rådgivere, teknikere, indkøbere eller for dem som bare havde brug for en dybere indsigt og kendskab til arbejdet i et sikkerhedskabinet og de praktiske forhold omkring sikkerhedskabinettet.

LAF Manager seminar i Aarhus & Brøndby

På vores LAF Manager seminar har vi lavet et udvidet indhold af brugerseminaret “LAF Kørekortet”, her kommer vi omkring tekniske forhold, som korrekt fysisk placering af kabinet, tilslutning til ventilation, installationskrav, adgangsforhold, dekontaminering etc. Så selv om du allerede har et LAF Kørekort kan det være relevant for dig at få et LAF Manager kursus.

Seminaret bliver afholdt som en blanding at teori, film og praksis.

Dato for næste seminar:

LAF Manager onsdag d. 5. oktober i Aarhus hos INCUBA Science Park – tilmeld dig LAF Manager her
LAF Manager torsdag d. 1. december hos Holm & Halby i Brøndby – tilmeld dig LAF Manager her

Læs mere og tilmeld dig direkte her på http://www.seminarplan.dk

Vil du vide mere om seminaret eller om LAF kabinetter er du velkommen til at kontakte produktspecialist Søren Thuesen mail: st@holm-halby.dk eller tlf.: 6120 0502