ER DU FORBEREDT PÅ EN KEMIKALIE-ULYKKE?

DENSORB “SPECIAL” fra DENIOS

Kan du forhindre en forurening af miljøet med vandforurenende væsker, som det kræves af myndighederne?

Med DENSORB “Special” kan du undgå unødvendigt arbejde og høje omkostninger! Allerede mindre lækager truer arbejdssikkerheden og miljøet, samtidig bringer det dine medarbejdere i fare. Kemikalier og olier som siver ned i kloakken, i jorden eller grundvandet kan forårsage dyre forureninger, dette kan undgås ved brug af DENSORB.

Lovgivningen og miljø certificeringer såsom ISO 14001 kræver ansvarlig håndtering af farlige medier og væsker, samt beskyttelse af miljøet og sikkerhed i din virksomhed. Sammensætningen af bindemidler, til sikker inddæmning og absorbering af spildte væsker, er en foranstaltning til hurtig hjælp i nødstilfælde.

DENSORB “Special” anvendes til opsugning af syre, baser, aggressive- og ukendte væsker. Den gule farve gør det nemt at se, om væsken opsuges og bindemidlet har en fremragende optagelseskapacitet samt hurtig opsugning. DENSORB fås i flere formater alt efter anvendelsesområde og der er to materiale-tykkelser.

Light: Enkel materiale-tykkelse til små lækager og dryp.

Heavy: Dobbelt materiale-tykkelse til større mængder væsker.

densorb-special-2    densorb-special-1

DENIOS har fokus på miljø og sikkerhed.

Med 30 års erfaring i branchen er DENIOS Danmark den ubestridte markedsførende virksomhed inden for opbevaring og håndtering af farlige medier, miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed.
Uanset hvad dine krav er, er DENIOS i stand til at levere og producere standardløsninger, som kan tilpasses dine specifikationer, eller udarbejde skræddersyede løsninger til dine specifikke krav under overholdelse af danske regler.
Ønsker du mere information om virksomheden, eller har du brug for professionel vejledning, så står DENIOS gerne til din rådighed.
Ring på 76 24 40 80 eller gå ind på http://www.denios.dk