Er du klar til, at arbejdstilsynet banker på?

DENIOS Miljøtjek

Ellers kan du blive det med et miljøtjek

 Dansk topmusik når det er bedst – med et lille twist: Det er arbejdstilsynet, der står herude og banker på – og beder dig om at prøve at forstå – dine medarbejdere kan tage skade – hvis du står og laver ballade. DERFOR kan det være en idé med et gratis miljøtjek fra DENIOS.

 

Hvad er en miljøtjekker?

En miljøtjekker er en kyndig rådgiver fra DENIOS, der kommer forbi og laver et gratis miljøtjek af din virksomhed. Det kan være det smarte valg at få et miljøtjek, INDEN Arbejdstilsynet kommer uanmeldt forbi og efterlader en kæmpe regning på skrivebordet.

 

Hvad skal et miljøtjek gøre godt for?

I det kære Danmark har vi nogle lovkrav, der dikterer, hvordan vi skal begå os med opbevaring og håndtering af farligt gods. Farligt gods er alle de herligheder såsom olie, benzin, kølevæske, maling, kemikalier, syrer og baser.

NÅR de dersens lovkrav og retningslinjer ikke bliver overholdt, kan det gå roligt galt. Et miljøtjek (fra DENIOS) giver dig den viden og mulighed for at sikre din virksomhed mod finansielle tab, dine medarbejdere mod skader og miljøet mod forurening.

 

Få en miljøtjekker ud inden det er for sent

En miljøtjekker fra DENIOS vil, efter et besøg i din virksomhed, kunne afklare, hvad du har brug for af løsninger til din opbevaring og håndtering af olier, kemikalier, gasser og andre skadelige stoffer. Vores eksperter kigger blandt på, hvad du opbevarer af farlige væsker, stoffer og pastaer, risikoer for lækager og spild, manglende sikkerhedsudstyr til dine medarbejdere, korrekt håndtering af tromler og palletanke, og om du har brug for inddeling i EX-zoner.

 

Der er fordele ved et miljøtjek

Der er fordele ved et miljøtjek – og her har vi ikke medregnet den skræk i livet, som du UNDGÅR, når arbejdstilsynet banker på.

  • Du beskytter dine medarbejdere i deres daglige arbejde med farlige væsker og gasser
  • Du beskytter din virksomhed og produktion mod eventuelle ulykker, udslip og finansielle tab
  • Vi skræddersyer løsninger til dig og dine behov
  • Du får branchens bedste produkter af højeste kvalitet
  • Alt i alt sparer du penge på lange bane med korrekt og lovlig opbevaring af dine olier og/eller kemikalier

 

Skal vi have planlagt dit DENIOS miljøtjek eller hvad?

Vil du gerne læse mere om vores miljøtjek, inden du planlægger et møde, kan du finde flere informationer på vores hjemmeside. Her finder du også et skema, du gerne må udfylde inden dit besøg af miljøtjekkeren. Du kan selvfølgelig også altid bare ringe til os på 76 24 40 80.