Er du træt af at løbe tør for benzin?

Mobilt diesel tankanlaeg

Slip for køreture til tanken og jobafbrydelser værre end reklamerne under din favoritserie

Går du tit og gruer for, hvor længe du kan trække den, før din maskine hoster efter benzin? Det behøver du ikke længere. Nu kan du nemlig tage brændstoffet med dig – eller lade det komme til dig. Med DENIOS mobile tankanlæg kan du undgå, at tørstige maskiner eller køretøjer afbryder dit arbejde.

 

Mobile tankanlaeg i PEBrændstof til dit behov – hvor som helst, når som helst

Hvis din maskine går i stå, slipper du nu for at lægge mullerne i og skubbe til. Din makker kan nemlig bringe nyt brændstof til dig – uden at køre den helt store kran i stilling. DENIOS mobile tankanlæg kan nemt flyttes med en ladbil, pickup eller en lille lastbil. Du kan vælge mellem tankanlæg på 55 l til 1000 l alt efter, hvor store benzinslugere dine maskiner er.

 

Hvad er dine maskiners yndlingsdrink?

Når du skal vælge det helt rette mobile tankanlæg, er dine maskiners yndlingsbrændstof den afgørende faktor. Er de mest diesel? Biodiesel? Eller måske biodiesel. Så er det da det, du skal trille rundt med i dit tankanlæg. Og det der afgør, om du skal have et tankanlæg i polythylen (kunststof) eller stål. Find det rette til dit brændstof her.

 

Spar ADR-kørekortet og kør derudaf

Er du ikke indehaver af et ADR-kørekort? Intet kort, intet problem. DENIOS mobile tankanlæg opfylder nemlig kravene til de internationale forskrifter for transport af farligt gods ad vej i henhold til den europæiske konvention (ADR) og er UN-godkendte. Så er du på den sikre side, slipper for bøvlet og kan sløjfe mærkaterne på førervognen til tankanlægget.

 

Skriger dine maskiner ofte efter brændstof?Mobilt diesel tankanlaeg fra DENIOS

Så kan du spare turen med et stationært tankanlæg. Det kan stå lige dér, hvor dine maskiner er, så du altid har en frisk portion brændstof til dem lige ved hånden. Skulle det ske, at du har olie tilovers, kan du opbevare den sikkert i en tank til lager eller destruering.

 

Vil du gerne undgå afbrydelser fra benzintørstige maskiner?

Så kan du se vores udvalg af mobile tankanlæg her. Er du i tvivl om, hvilket der passer bedst til dit brændstof eller dine maskiner? Fang os på 76 24 40 80 eller info@denios.dk og så viser vi dig vejen hen til det rette tankanlæg.