Er du træt af, at svigermor kommer på uventet besøg?

Dørspion

Sådan slipper du for at smække døren op til uønskede gæster

Ding-dong, ringeklokken fløjter, og du er et millisekund fra at gribe håndtaget. Men vent, er det nu svigermor, der kigger forbi på arbejdet igen? Du har sikkert prøvet de klassiske kighuller, hvor den anden alligevel spotter din luren. Eller har du bare svært ved at afgøre, om det er en kollega eller indbrudstyv? Rul ned og se, hvordan kan du tage den rette beslutning ved dommerbordet.

 

Er det en nøgleløs kollega eller langfingret gæst?

Hvem er det, der står og tester din virksomheds ringeklokke? Forestil dig, at der kun går ét sekund fra fingeren rammer klokken, til du har svaret. På en 4-tommer skærm. Jep, så kan du skrotte gættelegene og Usain-Bolt-stærkt vurdere, om der er fare på færde – eller om din kollega bare har dunket nøglen i søen. Den digitale dørspion disker op med svaret.

 

Men er det ikke svært at se i mørket?

Hvis du også har set din kone febrilsk prøve at fremtrylle et billede af stjernehimlen uden held, så forstår vi godt, at du er skeptisk. Men dørspionen har indbygget IR LED, så du får et knivskarpt billede, der skærer alle tvivlene om din gæst væk. Men det er ikke den eneste situation, hvor du vil kunne spotte din gæst.

 

Hvem ringer på om lørdagen? Få svaret!

Har du bare en skvis nysgerrighed i kroppen, der hungrer efter at vide, om din virksomhed får besøg om lørdagen? Så behøver du ikke at lade den sulte. Dørspionen kan fange og gemme op til 25 billeder, som du kan erstatte din Netflixaften med. Eller i hvert fald bare tjekke ud. Så ved du altid, om du har haft (u)ønskede gæster – både ved og i nærheden af døren.

 

Udrust din virksomhed i kampen mod ubudne gæster

Vi udstyrer dig gerne med de svar, som du står og mangler. Få del i vores eksperters viden ved at ringe 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk.

Der er endnu flere tips at hente. Følg os på LinkedIn og få del i vigtig viden om miljøsikkerhed og personlig sikkerhed – direkte i dit feed.