Er en vippe(beholder) kun for barnlige sjæle?

… Og er en tip-container kun for dem, der er lidt ’tipsy’?

 

Inden der går for meget volapyk og fjollerier i den, kan vi måske spørge om et mere nærliggende spørgsmål: mangler du en vippebeholder eller en tipcontainer? I så fald er du landet det helt rigtige sted.

Mangler du en tipcontainer eller en vippebeholder?

En tipcontainer er bestemt ikke kun for dem, der er lidt ’tipsy’ på arbejdspladsen. Det er nok nærmere det modsatte – så lad vær’ med at være ’tipsy’, når du møder ind på arbejdet. Ellers kan du ende med at vippe der ud af i en vippebeholder.

Hvad er en tipcontainer og en vippebeholder?

Spøg til side – i hvert fald for nu. En tipcontainer og en vippebeholder er i og for sig det samme, så en kær beholder/container har her mange navne… Tipcontainere og vippebeholdere fås både i polyethylen (PE) og i stål, og med en 200 liters til 2.000 liters volumen er de som hånd i en handske velegnet til indsamling af materialer, transport af stykgods eller manuel transport af genbrugsaffald.

Ud og køre med de skøre i en tipcontainer

Både tipcontainere og vippebeholdere giver mulighed for at tage ud og køre med de skøre. Tipcontainere har nemlig store rullehul og styrehjul, som giver en nem transport af vilkårlige sager. Mangler du et låg til din vippebeholder / tipcontainer, så indholdet ikke bliver vådt eller lignende, kan et todelt låg købes som tilbehør. Låget kan eftermonteres.

Kontakt os for flere informationer

Hos DENIOS anbefaler vi, at du kontakter os kvit og frit, hvis du er i tvivl om det mindste. Det kan nemlig godt blive dyrt at købe billigt (og forkert). Hvis du har spørgsmål, kan du fange os på 76 24 40 80 eller forfatte et elektronisk brev til info@denios.dk.