Få op til en 50% bedre lagerkapacitet med skydeporte

RFP 815.30 SD container

Opbevar større mængder af yderst brandfarlige væsker i en brandsikker RFP 815.30 SD container med skydeporte

DENIOS tilbyder både skræddersyede og standardiserede løsninger til opbevaring af farlige medier – her i blandt olier og kemikalier. En af vores løsninger er vores brandsikre RFP 815.30 SD container med skydeporte, som sikrer dig op til en 50% bedre lagerkapacitet.

Op til en 50% bedre lagerkapacitet med en DENIOS container
Med en brandsikker RFP 815.30 SD container med skydeporte fra DENIOS opnår du op til 50% bedre lagerkapacitet. Når du har behov for at opbevare et større antal tromler eller IBC palletanke, vil den rette containermodel have en vis størrelse. Med skydeportene i vores brandsikre RFP 815.30 SD container er du både sikret en optimal udnyttelse af pladsen og en effektiv logistik, idet gaffeltrucks hurtigt og nemt kan komme til containeren. Hvad med faktum at vindbelastningenpå sykdeporte er mindre end traditionelle døre? Den største vi PT har som standard størrelse

Sikker opbevaring af dine tromler og IBC palletanke
En brandsikker RFP 815.30 SD container med skydeporte opbevarer yderst brandfarlige væsker sikkert og lovligt blandt andet på grund af brandbeskyttelsen på 120 minutter (REI 120). Fordelt på containerens to niveauer har du mulighed for at opbevare 12 IBC palletanke, 12 kemipaller, 16 europaller eller 48 200 liters tromler.

Skræddersy din standardiserede løsning med udstyr og tilbehør
Har du brug for ekstra udstyr eller tilbehør til din brandsikre RFP 815.30 SD container, så kan vi skræddersy din standardiserede løsning, så den opfylder alle de krav og behov, som du har til din opbevaring. Du har blandt andet mulighed for at vælge ventilation, klimatilpasning, dataopsamling, diverse sensorer, mindste og maksimale temperaturer, diverse alarmsystemer og et EX-sikret design.

Kontakt os og hør mere
Udover vores brandsikre RFP 815.30 SD container med skydeporte har vi også andre brandsikre opbevaringsløsninger; brandsikre skabeandre brandsikre containere og brandsikre walk-in lagre. Kontakt os på 76 24 40 80 eller info@denios.dk og hør mere om dine muligheder.

Det er brandbeskyttelse made by DENIOS: tilpasset. certificeret. suveræn.