Har du gas i overflod?

Lille gasflaskeskab

Så pak det sikkert væk i gasflaskeskabe fra DENIOS

Hvis din virksomhed anvender og opbevarer gasflasker, så ved du også, at gas skal opbevares korrekt, sikkert, lovligt og forsvarligt. Det kan vi hos DENIOS hjælpe med! Vores skabe til gasflasker til både indendørs og udendørs opstilling klarer opbevaringen til bravur.

Skab til gasflasker

 

Hvorfor skal du have et skab til gasflasker?

I henhold til loven og kravene fra beredskabsstyrelsen – dem kender du godt, gør du ikke? Så skal dine gasflasker opbevares på en ’sikker, komfortabel og forsvarlig måde’. Så der er faktisk ikke så meget at rafle om. Du er påkrævet at opbevare dine gasflasker korrekt, så din virksomhed, dine medarbejdere og miljøet er sikret på bedst tænkelige måde.

 

Hvor skal dit gasflaskeskab stå?

Til spørgsmålet om hvor dit nye gasflaskeskab skal stå, så har du frit valg på alle hylder med DENIOS. Vores gasflaskeskabe kan nemlig både opstilles indendørs og udendørs. Derudover fås vores skabe til gasflasker også med aflåselige døre. Så opfylder gasflaskeskabe fra DENIOS de tekniske forskrifter fra beredskabsstyrelsen? Det kan du tro, de gør!

 

Gasflaskeskab

Sådan vælger du det rigtige gasflaskeskab

Hvor mange gasflasker skal der opbevares? Hvilken type gasflasker skal der opbevares? Skal dit nye gasflaskeskab stå indenfor eller udenfor? Disse spørgsmål er relevante at stille, inden du køber dit nye skab til gasflasker. Hos DENIOS finder du gasflaskeskabe i forskellige versioner og størrelser. Nogle af vores skabe til gasflasker har en kapacitet på op til 48 gasflasker!

 

Gasflaskeskab fra DENIOS

Skal vi rådgive dig, inden du køber?

Hos DENIOS klapper vi os selv på skulderen over at være eksperter i produkter til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Derfor vil vi også meget gerne rådgive dig, inden du køber. På den måde sikrer du, at du træffer det rigtige valg første gang og hver gang! Ring til os på 76244080 eller skriv en mail til info@denios.dk. Så skal vi nok få styr på dine gasser!