Hvad skal din chefs penge gå til i det nye år?

Absorbenter

Find svaret i vores nye katalog for 2020

 

Hos DENIOS håber vi, at du er klar til at shoppe amok. Vi har nemlig smidt vores nye katalog for 2020 på gaden, og måske er du så heldig at have modtaget det i din postkasse?

Kemikalieskab i rustfrit stål

 

Mangler du lidt læsning til toiletbesøgene?

Er toiletlæsningen på arbejdet ved at være godt brugt, så bare rolig. Vi har sikret ny toiletlæsning her i 2020. Faktisk kan vi gå så langt og sige, at der er ingen alarm, du skal nok få tømt din t***, mens du sidder og hygger med vores nye katalog.

 

Ingen kvaler – chefen betaler

Vi hos DENIOS mener bestemt, at hvis du bruger chefens penge, mens du træder af på naturens vegne, kan toiletbesøget kun vurderes som succesfuldt. Så hvad kan vi hjælpe dig med i denne omgang? En tappestation? Prøveudtagere til viskose medier? Små opsamlingskar i PE til arbejdet i laboratoriet? Kemikaliepumper til laboratorier? Et kemikalieskab til syrer/baser? Absorbenter til kemikalier? Eller måske en af de større sager såsom vores systemcontainere, varmekamre, udsugningsborde og stinkskabe eller brandsikre skabe til kemikalier?

Lås toiletdøren, så bliver du ikke forstyrret

Pumpe til kemikalier

Vi er sikre på, at du nok skal blive inspireret til at bruge chefens penge med vores 651 siders 2020 katalog. Så husk endelig at låse toiletdøren efter dig, så du ikke bliver forstyrret.

 

Føler du dig snydt?

Nu går du måske og føler dig snydt, fordi vores katalog ikke er landet på din arbejdsplads… Inden du trampende forsvinder bag lås og slå ude på toilettet med ingen underholdning under armen, så kontakt os. Vi er kun en e-mail eller et telefonopkald væk. Ellers kan du også hive mobilos eller den der IPAD frem og finde kataloget via vores hjemmeside.Systemcontainer