Hvem er Kem-En-Tec Nordic?

Kem-En-Tec Nordic er blevet en del af KEMIFOKUS’ FOKUSpartnere, hvilket vi er meget glade for. Måske har du mødt os på LabDays, DialabXpo eller andre udstillinger?

Hvis ikke, vil vi gerne give en lille introduktion.

Vi leverer produkter i hele norden, der hjælper med at lette vores kunders arbejdsgange i laboratoriet. Vores kompetencer dækker over blandet andet genomics, proteomics, diagnostik, instrumenter, metabolomics, celle- og molekylærbiologi og miljøovervågning. Vores produktsortiment omfatter Kem-En-Tec gruppens egne danske kvalitetsprodukter samt instrumenter, kits og reagenser fra mere end 60 udvalgte leverandører.

Det hele startede tilbage i 1987, hvor et ungt og meget begejstret hold af danske forskere fra Proteinlaboratoriet på Københavns Universitet samledes for at skabe bioteknologivirksomheden Kem-En-Tec, som senere blev til Kem-En-Tec Nordic.

Vi er i dag en stærk og pålidelig partner med produktspecialister i både Danmark og Sverige. Vores succes er baseret på pålidelighed, højt serviceniveau, fleksibilitet og høj teknisk viden og support. Vi har flere rammeaftaler og tætte partnerskaber med virksomheder, universiteter og hospitaler – såsom Karolinska Instituttet, Region Hovedstaden, Oslo Universitet og Novo Nordisk.

Mød produktspecialisterne

 

Er du blevet nysgerrig på mere? Besøg vores website

Eller kontakt os på:

info@kem-en-tec.com

+45 39 27 17 17